Rettegek a jövömtől. Mivel nyugtathatnám meg magam, ti is így vagytok ezekkel?
Bárcsak a helyedbe lehetnék, hogy még csak 10es vagy.
Ráérsz még ezen aggódni. :) Legyen egy cél a szemed előtt és tanulj, hogy elérd :)
Nekem későn jutott eszembe hogy orvosira szeretnék menni, ezért újra kell érettségiznem néhány tárgyból...
Nyugi, gondolj a pozitív dolgokra. Én is 10.-es vagyok, és már a tanárok azért beszélnek az érettségiről meg ilyenek, de akkor is messze van még. Hidd el, szuperül fog majd sikerülni, és bejutsz oda, ahova akarsz.
Én is félek néha, ha rágondolok a jövőmre, mert mi van ha... De ezeket aztán kiverem a fejemből, inkább pozitívan gondolok a jövőre. Elképzelem, hogy az lesz a munkám, amit akarok, lesz egy szép családom stb.
Ha rossz a suli, ahova jársz, az baj. A társaság nagyon fontos, nem tudnál esetleg váltani, akár csak osztályt (van ismerősöm, aki 11.-ben váltott, és tök jól kijön a többiekkel)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!