Holnap érettségi! Rettegek! Valaki megnyugtat?
Holnap szóbelizem, nagyon félek, egy órája a bőgés kerülget, mert átnéztem a tételeket, és semmit nem tudok!!! Próbáltam visszamondani, de nem megy. Mindent elfelejtettem. :-((( Úgy érzem megbukok!!! :-((( Sőt..., biztos vagyok benne!!! :-(
Fáj a fejem, hányingerem van. :-( Cataflánt+Algopirin jó rá? :-S
Az érettségiben az írásbeli a nehéz. Ha az megvan, akkor a szóbelin már kevésbé kell parázni, mert ott és akkor eszedbe fog jutni az adott tételről 1-2 dolog 20 perc alatt! Nyugi, ne parázz, segítenek a tanárok! Most úgy érzed, hogy semmit sem tudsz, de az a jó! Sok vizsgán vagyok már túl!
24/L
Köszi szépen, hát nem tudom, én nem tartozom az okos emberek közé. :-(
Semmire nem emlékszem, nagyon rossz a memóriám. :-(
Na, 1 évvel ezelőtt én teljesen nyugodt voltam amíg be nem mentem a szóbeli terembe, ahol kapásból 8 tanár figyelte minden mozdulatomat. Hát 1 "picit" akkor elkezdetem izgulni mivel, nem vagyok az a nagy tanulós típus. Kimentem az első tantárgynál annyira izgultam, hogy nem is mertem a tanárokra nézni, utána már nem volt gáz. Kedvesek voltak és ahogy tudtak segítettek inkább minthogy hátráltattak volna!
Ne aggódj minden rendben lesz!
SIKERÜLNI FOG!
á tök gagyi az egész :)
fél óra alatt sok minden eszedbe fog jutni,de ha csúsznak előtted akkor még több időd lesz,nekem volt amiből több mint 1,5 órám volt felkészülni :D
És mindenhogy átrugdosnak,nekik is érdekük
én nem tudlak megnyugtatni, ugyanez a szitu nálam is. Hányinger fejfájás, nem tudok semmit, ki vagyok borulva sírtam is már...szóval együtt érzek veled, én is holnap megyek.
Sok sikert neked! Majd írj hogy sikerült..
Én pl nyelvtant 2 hétig tanultam, kihúztam egy tételt. Elkezdtem kidolgozni, áthúztam mert hülyeség. Megint elkezdtem, jó mondom hagyom, tökre elfelejtettem. Kimentem, és elkezdtem mondani amire úgy gondoltam hogy igaz lehet rá, és összejött :)
mellesleg tegnap érettségiztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!