Holnap érettségi! Rettegek! Valaki megnyugtat?
Holnap szóbelizem, nagyon félek, egy órája a bőgés kerülget, mert átnéztem a tételeket, és semmit nem tudok!!! Próbáltam visszamondani, de nem megy. Mindent elfelejtettem. :-((( Úgy érzem megbukok!!! :-((( Sőt..., biztos vagyok benne!!! :-(
Fáj a fejem, hányingerem van. :-( Cataflánt+Algopirin jó rá? :-S
Köszi a sok üzit, és gratulálok annak, akinek sikerült! :) Előbb vettem egy forró zuhanyt, jót tett, de érzem, hogy az ideg szétveti a fejem. :(
Osztálytársaim, akik ma voltak, mondták, hogy mindenki segítőkész, és nekik segítettek a tanárok, amikor kiment az elnök. Na, most én holnap az első vagyok!!! :( Az elnök bent marad úgyis. :(
Én tegnap érettségiztem. Előtte való nap rosszul voltam én is annyira izgultam és szinte tutira elkönyveltem hogy meg fogok bukni..biztos hogy a legrosszabb tételeket húzom ki.
De most már felszabadult és nyugodt vagyok mert minden sikerült még póttételt sem kellett húznom nem hogy megbukni.
Egyébként sok osztálytársam olyanokat mondott hogy még előtte való nap nyomtatta ki a tételt, nem tud semmit és még ők is átmentek szóval csak nyugi már amennyire lehet ilyen szituban nyugodtnak maradni!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!