Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Holnap érettségi! Rettegek!...

Holnap érettségi! Rettegek! Valaki megnyugtat?

Figyelt kérdés

Holnap szóbelizem, nagyon félek, egy órája a bőgés kerülget, mert átnéztem a tételeket, és semmit nem tudok!!! Próbáltam visszamondani, de nem megy. Mindent elfelejtettem. :-((( Úgy érzem megbukok!!! :-((( Sőt..., biztos vagyok benne!!! :-(

Fáj a fejem, hányingerem van. :-( Cataflánt+Algopirin jó rá? :-S

2010. jún. 22. 14:59
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszi a sok üzit, és gratulálok annak, akinek sikerült! :) Előbb vettem egy forró zuhanyt, jót tett, de érzem, hogy az ideg szétveti a fejem. :(

Osztálytársaim, akik ma voltak, mondták, hogy mindenki segítőkész, és nekik segítettek a tanárok, amikor kiment az elnök. Na, most én holnap az első vagyok!!! :( Az elnök bent marad úgyis. :(

2010. jún. 22. 16:58
 12/15 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem verd ki!
2010. jún. 22. 17:09
 13/15 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem f*sz kell neked.
2010. jún. 22. 17:37
 14/15 anonim válasza:
Ne félj nyugi én tegnap érettségiztem és én is úgy izgultam meg féltem,méghozzá 12:20-kor kerültem sorra és addig idegeskedtem és nekem sem jutottak eszembe a dolgok mielőtt bementem de amint a tételt kihúztam eszembe jutottak a dolgok de ha hiányosan mondassz vmit a tanárok akkor is segítenek úgy mondják mint hogyha te mondtad volna pl ezt ezt meg ezt mondtad erre gondoltál értem pl a végén hozzá teszi hogy még erről lehetett volna beszélni de nem kell mert ennyi elég és átenged de kihúzzák belőled a választ ha harapófogóval akkor is nyugi itt már nagyon segítenek évközi felelésnél is könnyebb volt ha úgyvesszük szerintem vagy legalábbis annál nem sokal keményebb nyugi megcsinálod:)no para:)
2010. jún. 22. 17:57
 15/15 anonim válasza:

Én tegnap érettségiztem. Előtte való nap rosszul voltam én is annyira izgultam és szinte tutira elkönyveltem hogy meg fogok bukni..biztos hogy a legrosszabb tételeket húzom ki.

De most már felszabadult és nyugodt vagyok mert minden sikerült még póttételt sem kellett húznom nem hogy megbukni.

Egyébként sok osztálytársam olyanokat mondott hogy még előtte való nap nyomtatta ki a tételt, nem tud semmit és még ők is átmentek szóval csak nyugi már amennyire lehet ilyen szituban nyugodtnak maradni!:)

2010. jún. 22. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!