Fiús anyák! Titeket zavarna ha a menyetek nem főzne?
Nem főzne, de megoldaná máshogy a napi étkezést. Pl napi menüvel.
Nem azért mert nem tud (gyakorlással és receptek alapján mindenki tud/megtanul), hanem mert nem akar, nem érdekli.
Jól teszi. Én sem voltam más kapcája, felváltva főzünk a férjemmel, ezt az értékrendet próbáltam átadni a gyerekemnek is. Engem ezért megszólt az anyósom, én nem fogom kitenni ennek a menyem.
Egy modern nő nem hajol le más szennyeséért és nem is kell neki.
Én nem vennék el olyan nőt, aki nem tud főzni valamit.
Nem kell főznie naponta, de tudjon már egy hétvégi ebédet összeütni, meg ha úgy adódik, hogy jól esne valami hazai.
Szerintem gáz, ha egy nő erre nem képes.
Másrészt:
miért kellene a nőnek egyedül főznie és a terheket viselnie?!
Egy jó közös családi program is lehet a főzés, ahol mindenkinek lehet feladatot osztani és közben jókat beszélgetni, megvitatni a nap eseményeit stb. Anyuka főz, apuka segít neki krumplit pucolni, a gyerek meg nem tiktokozik suli után, hanem szeleteli a zöldségeket vagy akármi - együtt a konyhában tevékenykednek és közben beszélgetnek.
Közösen sokkal hamarabb végeznek és akkor senki sem érzi magát cselédnek és még a kaja is jobban ízlik, hogy együtt alkottak valami fantasztikusat.
Csodálkozok, hogy ez itt még senkinek nem jutott eszébe a nagy feminizmus és karrierépítés közepette! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!