Fiús anyák! Titeket zavarna ha a menyetek nem főzne?
Nem főzne, de megoldaná máshogy a napi étkezést. Pl napi menüvel.
Nem azért mert nem tud (gyakorlással és receptek alapján mindenki tud/megtanul), hanem mert nem akar, nem érdekli.
Persze, adni jó. Ha nem egyoldalú a dolog. Azért ha csak nekem kéne gondoskodnom a másikról mert én vagyok a nő, elég hamar megunnám hogy csak adok, de semmit nem kapok. Ezért kérdezem őszinte érdeklődéssel, hogy ahol minden háztartási munka az asszonyé, ott a másik mit ad?
Lehet hogy kegyetlen, de basszus valamilyen szinten minden kapcsolat a cseréről szól. Kivéve talán a szülő-gyerek viszony. A gyerekemről gondoskodom úgy, hogy cserébe semmit nem várok. A férjemről nem. Ha ő soha nem próbálna a kedvemben járni vagy gondoskodni rólam, akkor dobnám. Egy kapcsolatba egyensúly kell. Ezért érdeklene engem hogy a "hagyományos" családmodellben mi van a mérleg másik felén.
115!!! ❤️
Én is azon gondolkodtam hogy minek nek férfi?! Kedves páromnak könyörögni kell h a gyerekkel foglalkozzon, mi lesz ha visszamegyek dolgozni? Takarítsak, mossak, gyerekkel foglalkozzak stb (főzni szokott). Egyedül lehet több időm jutna magamra
Pont azért szereztem diplomát és dolgozom, mert el akarom tartatni magam!!
Képzeld, hogy van saját jövedelmem, de büszke vagyok rá, hogy csaladanyaként is helyt tudok állni és nincs szükségem “napi menüre” és rendes főtt ételt tudok tenni a férjem és a gyerekeim elé!!
És nagyon szomorú, hogy ez már nem számít manapság és inkább tesznek szennykaját a gyerekeik elé az asszonykák, mint félórát feloldoznának a szabadidejükből!!
"És nagyon szomorú, hogy ez már nem számít manapság és inkább tesznek szennykaját a gyerekeik elé az asszonykák, mint félórát feloldoznának a szabadidejükből!!"
De az miért nem szomorú, ha a férfiak sem képesek erre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!