Mit lehet arra válaszolni, ha a menyetek, aki gyermeket vár, leülne veletek szemben és azt mondaná: "Itt az ideje, hogy elkezdj spórolni, mert mi nem tudunk tovább támogatni!"?
Miközben SOHA semmivel nem támogattak, inkább ti támogattátok őket és a lakásotokban laknak, ingyen! Ti meg elpucoltatok vidékre, az elhunyt anyátok házába.
Megjegyzem külön kasszán vannak, de a fiamtól sem kértem egyetlen fillért sem soha. Még kölcsön sem!
Ha megdöbbentek és elutasítjátok még a feltevést is, akkor esetleg a fiatoknak pakoltok alá, bár külön kassza esetén nem is értem a többesszámot.
Vagy azonnal visszautasítjátok az állítást, ezzel kettőjük között okozva veszekedést? Ismétlem, a feleség terhes.
Én négyszemközt rákérdeztem a fiamnál, állítólag nem tudja miről beszélt a felesége.(?)
Nincs!
Ha lenne bármi, akkor okafogyottá válna a kérdés és tudnám a választ magamtól is.
Szívem szerint ezt ott és azonnal megtettem volna, nem pedig csak makogok összevissza, de abból cirkusz lett volna köztük. Mert nyilván van valami összeg a fiam büdzséjében, ami úgy szerepel, hogy az én támogatásom.
Alapban jó a kapcsolatunk. Mindig tiszteltük egymást a menyemmel és egy jó ideje már szeretem is. De tény, hogy vannak érdekes beszólásai, mert maximálisan öntörvényű. Eddig csak idegenekkel kapcsolatban tapasztaltam, ez volt az első, ami engem érintett.
"...titeket segített vele, mert olyan kis elesettek meg szerencsétlenek vagytok?"
Ez mondjuk eléggé érdekes lenne, mert minden vagyok csak elesett nem.
Amellett nem kis értékű lakást kaptak tőlem és fejenként 1 diplomát a jóvoltomból, mert együtt éltek és a fiam is tanult, őt meg nem tudták segíteni a szülei.
Tény, hogy mára már nyugdíjas lettem, de a nyugdíjam fedezi a viszonylag
szerény költekezésemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!