Mit lehet arra válaszolni, ha a menyetek, aki gyermeket vár, leülne veletek szemben és azt mondaná: "Itt az ideje, hogy elkezdj spórolni, mert mi nem tudunk tovább támogatni!"?
Miközben SOHA semmivel nem támogattak, inkább ti támogattátok őket és a lakásotokban laknak, ingyen! Ti meg elpucoltatok vidékre, az elhunyt anyátok házába.
Megjegyzem külön kasszán vannak, de a fiamtól sem kértem egyetlen fillért sem soha. Még kölcsön sem!
Ha megdöbbentek és elutasítjátok még a feltevést is, akkor esetleg a fiatoknak pakoltok alá, bár külön kassza esetén nem is értem a többesszámot.
Vagy azonnal visszautasítjátok az állítást, ezzel kettőjük között okozva veszekedést? Ismétlem, a feleség terhes.
Én négyszemközt rákérdeztem a fiamnál, állítólag nem tudja miről beszélt a felesége.(?)
x62, miért ne lehetne belőle valós haszna?
- Szívem, én havi 500-at keresek, abból most kevesebb fog bejönni a bébi miatt. Mennyit szánsz a saját pénzedből - a havi 800-ból - a közös babára?
- Jajj, drágám, csak 200-at tudok adni, mert a mamának küldök el havonta 200-at, a többi meg kell nekem. Tudod, kocsi, edzés, stb.
A hölgy pedig vérszemet kap. Micsoda....? Hogy lesz ebből babakocsi, kiságy, és nekiugrik az anyósnak.
Én legalábbis így képzelem el a szitut.
Aztán hogy a pasi mire szórja el a 200-at, az passz.
És persze lehet, hogy nem is így történt. De esélyes, hogy a meny a születendő gyerekének az ellátását érzi veszélyben.
Mizu kérdező?
Lemeccselted már?
65:
Hogy meccselte volna le? Másfél nap telt el! Vidéken lakik, gondolom nem naponta lógnak egymáson, ezt meg nem hiszem, hogy telefonon le lehet rendezni. Egyébként is leírta, hogy a csajjal csak szülés után akar beszélni. Ha meg is gondolja magát, az gondolom nem másfél nap lesz.
Hogy meccselte volna le, na hogy? :D
Itt pityogni tud? Egy ilyen fontos kérdést meg halogat?
Itt valami nem kerek, a kérdező sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!