Mit lehet arra válaszolni, ha a menyetek, aki gyermeket vár, leülne veletek szemben és azt mondaná: "Itt az ideje, hogy elkezdj spórolni, mert mi nem tudunk tovább támogatni!"?
Miközben SOHA semmivel nem támogattak, inkább ti támogattátok őket és a lakásotokban laknak, ingyen! Ti meg elpucoltatok vidékre, az elhunyt anyátok házába.
Megjegyzem külön kasszán vannak, de a fiamtól sem kértem egyetlen fillért sem soha. Még kölcsön sem!
Ha megdöbbentek és elutasítjátok még a feltevést is, akkor esetleg a fiatoknak pakoltok alá, bár külön kassza esetén nem is értem a többesszámot.
Vagy azonnal visszautasítjátok az állítást, ezzel kettőjük között okozva veszekedést? Ismétlem, a feleség terhes.
Én négyszemközt rákérdeztem a fiamnál, állítólag nem tudja miről beszélt a felesége.(?)
Mára elbúcsúzom, készülődöm lefeküdni.
Ha valakinek van valami eddig nem leírt ötlete, annak örülnék és holnap folytatjuk!
Szép estét, jó éjszakát mindnyájatoknak!
Nem a Kérdező nyakára szüli a gyereket, mert nem együtt laknak.
"Nem a Kérdező nyakára szüli a gyereket, mert nem együtt laknak."
Hát de, mivel a kérdező házában laknak, és a kérdező lekényszerült vidékre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!