Mit lehet arra válaszolni, ha a menyetek, aki gyermeket vár, leülne veletek szemben és azt mondaná: "Itt az ideje, hogy elkezdj spórolni, mert mi nem tudunk tovább támogatni!"?
Miközben SOHA semmivel nem támogattak, inkább ti támogattátok őket és a lakásotokban laknak, ingyen! Ti meg elpucoltatok vidékre, az elhunyt anyátok házába.
Megjegyzem külön kasszán vannak, de a fiamtól sem kértem egyetlen fillért sem soha. Még kölcsön sem!
Ha megdöbbentek és elutasítjátok még a feltevést is, akkor esetleg a fiatoknak pakoltok alá, bár külön kassza esetén nem is értem a többesszámot.
Vagy azonnal visszautasítjátok az állítást, ezzel kettőjük között okozva veszekedést? Ismétlem, a feleség terhes.
Én négyszemközt rákérdeztem a fiamnál, állítólag nem tudja miről beszélt a felesége.(?)
Úristen.
A fiad pszichopata.
Elszedi a feleségtől a pénzt és azt hazudja, hogy nektek adja.
Valószínűleg egy másik családra költi...
Vagy eljátssza, eldrogozza...?
Én beszélnék a feleséggel, egyeztetném a részleteket!!
Amit az elmondottakon kívül még tudsz, azok a meny "elszólásai" idegeneknek.
Érdemes lenne ezeket magadnak összeírni!
Ezek lehet, hogy kirajzolnak egy teljesebb képet.
Sőt, meg is kérdezheted őt ezekről.
A fiad hazudik neki, tuti. Eleve fura, hogy külön kasszán vannak, de az ő dolguk, az viszont, hogy a te lakásodban laknak, és a menyecske szegez neked ilyen dolgot, hogy ŐK nem támogatnak tovább, arra enged következtetni, hogy 1.) a fiad hazudik neki valamit az anyagiakkal kapcsolatban, hogy rátok költ; 2.) közöttük se lehet minden ok, ha úgy gondolja a menyed, hogy ő közöl veletek ilyet, és nem a külön kasszás pároddal intéztetni. Ha külön kasszán vannak egyébként, akkor a pasi dolga lenne teljes mértékben, hogy hova és mire költ. Én mihamarabb tizta vizet öntenék a pohárba, mielőtt valami hülyeséget csinál a nő, mondjuk fals alapokra megtart egy gyereket...(már ha még lehet ezzel mit csinálni).
A lakás kapcsán pedig intézném az öregkoromat a helyedben: valami ott nagyon nem stimmel, és én a magam életét biztosítanám az övéké helyett, ki tudja, mikor esel le a lábadról, amikor szükséged lesz arra, hogy gondoskodni tudj az ellátásodról. Ilyen helyzetben tisztább, hogy ami a tied, azzal tudj rendelkezni! A fiad meg egye meg, amit főzött!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!