Mit lehet arra válaszolni, ha a menyetek, aki gyermeket vár, leülne veletek szemben és azt mondaná: "Itt az ideje, hogy elkezdj spórolni, mert mi nem tudunk tovább támogatni!"?
Miközben SOHA semmivel nem támogattak, inkább ti támogattátok őket és a lakásotokban laknak, ingyen! Ti meg elpucoltatok vidékre, az elhunyt anyátok házába.
Megjegyzem külön kasszán vannak, de a fiamtól sem kértem egyetlen fillért sem soha. Még kölcsön sem!
Ha megdöbbentek és elutasítjátok még a feltevést is, akkor esetleg a fiatoknak pakoltok alá, bár külön kassza esetén nem is értem a többesszámot.
Vagy azonnal visszautasítjátok az állítást, ezzel kettőjük között okozva veszekedést? Ismétlem, a feleség terhes.
Én négyszemközt rákérdeztem a fiamnál, állítólag nem tudja miről beszélt a felesége.(?)
A fiad vszeg nm mondta el a nőjének, hogy nem saját az ingatlan.
Kettő: nekem fixen nem játszanának felnőttesdit az ÉN házamban, és költöztetnének vidékre.
Felejtős.
" Drága Mucika, eddig se rámogattatok semmivel. TI laktok az én házamba. Hónap végéig húzzatok a francba. Köszi. Puszi."
Eladnám azt a házat, vagy anyám vidéki házát. Esetleg kiadnám valamelyiket albérletbe.
"Én négyszemközt rákérdeztem a fiamnál, állítólag nem tudja miről beszélt a felesége.(?)"
És amikor elmondanak valakinek egy ilyet, mi szerinted az érzelmileg adekvát reakció?
Azt felelni, hogy nem tudja, miről van szó, majd vállat rándítani és közönyösen mással foglalkozni?
Vagy te kamuzol kérdező és kitaláltál egy sztorit ki tudja milyen céllal...
Vagy létezik a történet és a menyed vérszemet kapott, mert terhes és maganak akar mindent.
Vagy a fiad egy tróger és átveri az akaratos kis feleségét.
De szerintem kamu, mert totál életszerűtlen, hogy a sztoriban senki nem tud semmit és egy vállrándítással elintéz egy ilyen kényes kérdést.
Te meg itt pityogsz.
Ugyan már...
Nem "pityogok", hanem tanácsot kértem egy számomra is érthetetlen történésben. Ha nem lenne az eset ennyire abszurd, akkor nem szorulnék tanácsra, megoldanám magam.
Szó nem volt róla, hogy bárki is - különösen én - vállrándítással rendezné el az ügyet, csak nem rontok ajtóstól a házba és nem kezdek cirkuszolni egy második trimeszter végén levő nővel, amikor nem is ismerem a hátteret.
A fiamat sem fogom eláztatni a feleségénél - ha hibázott, ha nem - mert én az édesanyja lennék az utolsó, aki bemószerolja. Különösen ebben a babaváró helyzetben.
Más:
Mióta ez elhangzott rengeteget gondolkozom a történteken, különösen, hogy a válaszaitok egy része is felvetett egy más nézőpontot, ami(k)re eddig nem gondoltam.
Arra a döntésre jutottam, hogy még egyszer előveszem a fiamat és nagyon komoly formában elbeszélgetek vele erről és ennek a beszélgetésnek az eredményétől teszem függővé a további beszélgetést a menyemmel, akár hármasban. De vele csak a baba születése után, mert semmilyen komplikációnak a következményeimet nem szeretném egy életre magamra húzni.
Köszönöm szépen az időtöket, amit a kérdésem megválaszolásába fektettetek, azt hiszem mindent elmondtunk, kár ezt tovább ragozni!
És csak zárójelben jegyzem meg, hogy a közel 10 éves ittlétem alatt ebben a kategóriában ez az első kérdésem - csak válaszolni szoktam - mert még anonim módon sem szeretem teregetni a szennyest. Általában tudom kezelni a problémákat az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!