Valaki segítsen hogy hogyan lehet a myheritage oldalon lemondani az előfizetést? E-mailre nem valaszolnak. Itt láttam másik kérdésnél hogy utólag sikerült lemondani es visszakapták a pénzt.
Ráadásul mar egy hónapja csinaltattam es meg mindig semmi eredmény. Azt írtak hogy 3-4. Hét
Figyelmeztetés nélkül nagyon sok pénzt levontak. Hogy érjen el őket, ha e-mailre nem valaszolnak?
Én letiltanám a banknál a megbízást. Ha nem tudják levonni a pénzt, akkor nyilván - INGYEN - nem fognak szolgáltatni, szolgáltatást nyújtani. Amit levontak, azért cserébe kaptál valamit? Ha igen, akkor a levont összeget fújhatod (cseszheted), de ha nem, akkor én a helyedben amiatt is jogi lépéseket tennék... Ha kaptál valamit, akkor az, amit kifizettél, az annak az ellentételezése (ha így jobban tetszik, ára) volt.
Tudsz (beszélsz) jól angolul? Ha nem, akkor nehéz lesz. Szívesen segítek. Angol szakfordító és tolmács vagyok.
Nem figyelmeztetés nélkül vonják le, csak nyilván nem olvastad el a feltétleket.
EGyébként a profilodban, a "vásárlásaim" menüpont alatt lehet beéállítani, hogy ne vonják automatikusan a díjat.
Jo de itt valaki írta hogy visszautaltak neki a pénzt, írtam nekik de nem valaszolnak…
Majdnem 5 hete küldtem el a mintát es meg nem jött meg az eredmény de 129 eurót meg levonnak…
Válaszolni meg a 4. E-mailre sem valaszolnak napok óta
A DNS-eredményre néha sokat kell várni, nekem annak idején majdnem 2 hónap volt.
Igazából beállítani már a regisztrációkor kellett volna, hogy nem kéred az automatikus hosszabbítást, de ez már lényegtelen. Próbálkozz tovább a kapcsolatfelvétellel, addig meg próbáld meg kihasználni a szolgáltatást, ami az előfizetéssel jár (pl. a régi fotók feljavítása, színezése stb., amit az előfizetés nélkül csak korlátozott számban lehet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!