A kérdező szavazást indított:
Szeretem.
Nem szeretem.
Semleges számomra.
15 szavazat
1/9 anonim válasza:
Az anyósok a nyuggerklubban beszélik meg az ilyesmit.
2/9 anonim válasza:
Az egyiket kifejezetten szeretem, a másikat nem igazán - ezért ritkán találkozunk, és csak elég felületesen beszélgetünk, a harmadik meg valahol a kettö közt, elég közömbös számomra.
A fö ok, hoyg kihez hogy állok, hogy miylen az alaptermészetük, és mennyire van közös témánk.
3/9 anonim válasza:
1-es: az anyósok többsége NEM nyugdíjas!
4/9 anonim válasza:
Döntetlen lett a szeretem nem szeretem. Szeret nem szeret.
5/9 anonim válasza:
Ja bocsánat én nem vagyok anyós, csak csodálkoztam a statisztikán. :) Bár igazából nem is.
7/9 anonim válasza:
Kit érdekel a statisztikád, ha en csaj nyugger/boomer anyósokat ismerek?
8/9 anonim válasza:
Különben is mit engem vegzálsz?
Anyós vagy?
9/9 anonim válasza:
Nekem vőm van de nagyon rendes ember mikor még udvarolt a lányomnak és én váratlanul kórházba kerültem ő állt mellette amiben kellet segített. Ott volt mikor szükség olt rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!