Hány évesen költöztél el otthonról, milyen hatással volt ez a kapcsolatodra a családoddal?
23 évesen, kb 1 óra leforgása alatt.
Nevelőapám egy elég narcisztikus személy. Az a jo csak, ami az ő fejében van, máshogy nem gondolkodhatnak az emberek. Ha mar máshogy gondolkodik valaki, ő az ellenseg kategória lesz.
Az egész családnak úgy kell(ett) élnie, ahogy ő azt elvárta, kigondolta.
18évesen le akartam lépni már, de ellehetetlenített. 23 éves koromig bírtam, akkor 3 szatyor ruhával, üres zsebbel távoztam.
Akkor kijelentette, mivel ezt az utat választottam, elköltöztem, onnantól kezdve nem vagyok a család része.
Anyám meg helyeslően bólogat mindenre, mint a pincsikutyája.
Ennek 7éve.
Én 4 évvel ezelőtt költöztem.el otthonról
28 évesen,saját lakásba.
Soha nem mentem albérletbe előtte,
dolgoztam, otthon éltem,adtam haza mindig,és közben sokat spóroltam.
Mikor meglett egy erős önerőm hitelre vásároltam egy kétszobás felújítandó lakást.
Beköltöztem és szép lassan elkezdtem a lakás felújítását.
Én már a 28 éves kort is későinek gondoltam,de szerintem legkésőbb 30 éves korban el kell költözni otthonról,mert örökre megmaradsz a gyerekstátuszban.
Szerintem jobb lett a kapcsolatom a családommal,most már inkább felnőttként kezelnek.
18 éves koromtól kezdve kollégista voltam, majd ahogy végeztem az egyetemmel 22 évesen külön költöztem Budapestre, soha nem volt rossz kapcsolatom a családommal, de mióta külön élek mégis javult egy kicsit, ennek lassan 2 éve.
Hiányozni nem hiányoztak, valahogy soha nem volt bennem ilyen érzelem :D főleg, hogy a mai világban simán lehet video hívásozni stb.
23 évesen költöztem el. Szerettem otthon lakni, jó volt a kapcsolatom a szüleimmel. Jó fej szülők.
Az első 2 hétben sírtam esténként. Pedig jó helyen voltam. Akkor költöztem össze a férjemmel.( akkor még nem voltunk házasok)
A férjem jól kezelte a sírást.
Olyan érdekes volt, 2 hét után egyik reggel felébredtem, kimentem a konyhába és azt éreztem, nem is rossz különélni, milyen jó itt minden.
Mintha elvágták volna a sírást, nem volt gond többet.
A szüleimmel azóta is jó a kapcsolatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!