Volt már valaha veletek olyan, hogy a párod miatt meg kellett szakítani a kapcsolatot a családoddal?
A családom állandóan kritizált és mindenben a rosszat látták meg,plusz kihasználtak sok dologért, mert segítőkész vagyok.
A párom már nem bírja nézni, ahogy viselkednek velem, így azt akarja, hogy őt válasszam.
Azonban engem lelkileg megterhelne, ha megszakitanam a kapcsolatot a családdal.
Röviden ennyi. Részletesebben leirni mindent, hosszú lenne.
Volt majdnem ilyen, az idióta féltékeny pasim először elmarta a haverjaimat, aztán nekiállt fúrni a mostohatesóimat is, plusz közölte, csak én mehetek hozzájuk, mert én életveszélyes helyen lakom (tízker :) )
Nálatok lehet, kissé árnyaltabb a helyzet, de csak miatta ne tedd.
Például az egyik tesóm állandóan kritizált, úgy beszélt, mint egy kutyával.
Anyukám a saját férjét (aki nem látott) kint hagyta az utcán, amig anyukám be nem ment és el nem pakolt ertsd: egy órát.plusz egy csomószor anyukám lelkileg terrorizalt, de az egyik nővérem is.
A másik tesóm meg úgy normális, mert vele jobban tudok kommunikálni, de benne is meg van ez a lenezettseg. Mindenkit lenezunk.
Nem, ezt csak neked van jogod eldönteni. Neki lehet véleménye, de el se muszáj mondani.
Annyi dolgot mondhatott volna, miért pont ezt, hogy választanod kell közöttük, ez gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!