Valaha el fognak fogadni a gyermekei?
A párom lánya ugyanannyi idős, mint én. Amikor összejöttünk, papíron még a feleségével volt, de évek óta külön éltek. A párom főleg anyagilag támogatta a mostmár volt feleségét, aki sajnos nehezen áll meg a lábán, illetve ő neveli még a kiskorú fiukat.
A hétvégén hozta a párom nyilvánosra a kapcsolatunkat, hármasban beszélt a gyermekeivel. Azóta kapom az üzeneteket, telefonhívásokat, a lányától illetve a volt feleségétől is.
Anno megbeszéltük a párommal, hogy a gyerekek az elsők, viszont most teljesen kétségbeestem. Félek, hogyha nem fogadnak el, elveszítem ezt az embert is. Mielőtt valaki azzal jönne, hogy a pénze kell, többet kersek, mint ő, a lelkét szeretem, azt, hogy milyen ember és ez egy őszinte, szerelmen alapuló kapcsolat, nem érdekel a kor.
Szerintetek mit tegyek, hogy elfogadjanak? Tegyek e valamit, vagy hzódjak meg a háttérben, amíg elmlik a vihar?
30/N
Tök életszerűtlen amit irsz... Apuka.átadta a neved telszámod a családnak, vagy hogy kell ezt elképzelni?
Miket üzennek, miért,hívogatnak? Gondolom nem isten hozott a családban üzenetekről van szó....
Évek óta különéltek a feleségétől, aki neveli a gyereküket, de az asszony nem tud megállni a lábán? Eléggé érdekes! Amellett ha évek óta különélnek, a 30 éves lány és a volt feleség most miért lenne megrendülve és miért keresne téged?
És jogos az előttem írónak a felvetése, honnan tudják az elérhetőségedet?:D
Látom közben írtad a telószámról a magyarázatot.
Akkor is hihetetlen a sztorid!
Segítek Kérdező!
A történet úgy a helyes, hogy te összejöttél egy 60 körüli nős pasassal, az lebukott otthon és a családja most nem hálás neked, érthető módon. A többi csak rizsa.
En teljesen aterzem a gondod. Masreszt en is a parod exe es gyermeke helyeben siman lenyomoznam a telefonszamod, emailed. (Google arra van...😀).
De ezt tennem akkor, ha az apam/kulonelo ferjem eddig rolad egyetlen szot se szolt volna es en valojaban még mindig remenykednek, hogy apu vagy a ferjem visszajon az anyamhoz, hozzam. En pont 30 evesen ugyanezt csinatam, csak ott a no nem velem egyidos volt. Meg ott azert egyertelmuen szereto volt a no es szerettem volna, ha kicsit eltunik a kepbol, hatha anyam es apam ujra osszemelegednenek. Mindenesetre nem jott be. Es azota hazasok es nincs semmi bajom az egykori szeretovel.
Tehat amiken erdemes elgondolkodnod:
1. Valoban kulon eltek-e vagy csak te tudod igy? (Ha mar ugysi uzengetnek, nyuggodtan kerdezz ra mindkettonel kulon kulon, ha ugyanazt valaszoljak, hogy nem...akkor a parodnak erdemes a kormere nezned.)
2. Az ex sose fogadja el az uj not, ha az elso reakcioja ilyen, mint az estetekben is.
3. A lanya elfogadhat teged, ha idovel megerti az apja es az anyja miert mentek szet valojaban (es ez fuggetlen egy szeretotol vagy uj kapcsolattol, nyugi ez nem a te hibad).
Amit tehetsz oszinten egyetlen egyszer max ketszer irsz egy valaszlevelet mindkettonek cimezve amiben persze a parodat ne add ki, vagy akar csatold ot is titkos masolatban, hogy te szerelmes vagy x-be, amikor megismerted ugy tudtad es most is, hogy kulon el(t) a felesegetol es ezert voltal nyugodt, hogy te nem teszel tonkre semmit. Sajnalod, es megerted az o fajdalmukat e csalodottsagukat, de te ugy erzed ezt a parodnak/ferjenek kell eldonteni, es kezelnie. Es kered ne teged bantsanak.
Vagy ahogy erzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!