Ronda dolog minden kapcsolatot megszakítani a családoddal?
Nem szeretnék beképzeltnek tűnni, mert nem vagyok az. De! A szüleim és a bátyjám is olyan emberek, akik rendkívül buták a szó olyan értelmében, hogy szellemileg-lelkileg-intellektuálisan nagyon szegények.
Nem kedvelem a társaságukat, nincs miről beszélnünk, és rendkívül feszült, ingerlékennyé változom a jelenlétüktől.
23 éves vagyok
Egyáltalán nem ronda dolog, ha azt érzed, hogy bármilyen területen visszahúznak. Én is megszakítottam már a családom egy részével a kapcsolatot, mert csak kihasználnak, sekélyesek, erkölcstelenek, és az sem igaz, amit kérdeznek. A családom megmaradt részével (1-2 embert kivéve), pedig minimalizálni fogok mindent, mert hozzájuk sincs idegrendszerem. Már így is megrövidítették pár évvel az életemet, szóval nem akarok még több felesleges feszültséget.
Esetleg ha még nem laksz külön, majd úgyis elköltözöl, kicsit lenyugszol, és később meglátod.
Nálunk is ez van. Egyszerűen megőrülök a felszínes bájcsevejtől, az egymásra mutogatásból, és hogy semmiről! nem tudok velük beszélni.
Nem vagyok okos, de olvasott, érdeklődő, és elképesztő, hogy egy óra beszélgetés után olyan, mintha agyonvertek volna. Gyűlölöm a felszínességet...
A párommal ellenben bármiről lehet beszélni, mert van véleménye (nem a másét szajkózza), tudunk érdemben vitázni (bár rendre legyőz benne), az érzelmeinket sem kell szégyellnünk egymás előtt.
Vele élek, 1000km-re a családomtól, és boldog vagyok. Szeretem őket is, de félóra alatt elegem van belőlük, meg a művigyorból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!