Milyen a kapcsolatod a családoddal?
Szüleiddel, Testvéreiddel?
Gyakran vitáztok? Szeretsz velük élni?
Oh,nekem tipikus tini gondjaim vannak... Tudjátok,ez a 'senki nem ért meg'. Leghőbb vágyam,hogy eltudjak majd nyáron menni dolgozni,hogy majd legyen pénzem elköltözni.Van egy húgom,szó szerint egész nap(kivétel délután mert ő oviban én meg iskolában) én vigyázok rá. Oké,ez még nem gond,hisz a tesóm. De amikor anyám egész napra elmegy a pasijával csavarogni és,amikor haza ér be avat a szexuális életébe... nah azt már nem bírom. Én 2 hétig itthon rohadok a húgommal,amikor végre van 2 szabadnap (hétvége),amikor se suli,se ovi,se munka... én nem mehetek sehová mert a húgira kell vigyázni. Ééés persze a drága tesómat nem vihetem ki játszótérre vagy sétálni,mert nehogy megfázzon vagy el essen,ezért egész nap a tv előtt ül,vagy olvasok neki valamit... Az a másik dolog,hogy sajnos eléggé elcs*sztem a húgom nevelését(mivel másfél éves kora óta szinte csak én vagyok vele),mert eléggé hisztéria lett... ezt nagyon sajnálom.
15/L
Annyira rossz, hogy nincs is.
Előzőnek: nagyon rendes vagy. De nem te cseszted el a nevelését. Egyrészt életkori sajátosság, másrészt hiányzik neki is a szülő.
Legalább te vagy neki! Gratulálok neked, és sajnálom, hogy ilyen körülmények közt vagytok.
Jaj,nem kell sajnálni... Lentről szép felfelé menni :D
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!