Miért ment tönkre a házasságot/ kapcsolatod?
Melyik?
Egyébként 99%-ban azért mennek tönkre, mert menet közben kiderül, hogy a felek mégsem illenek össze.
mindegyik tönkrement :D
1.megunt,meg smárolt egy régi barátnőmmel(már nem tartom vele a kapcsolatot)
2.hülyére vett,macska-egér játék volt,aztán egyszercsak többé nem hívott fel..
3.kiszerettem az illetőből,miután úgy szerettem belé,hogy előbb a belsejét szerettem meg és aztán próbáltam elfogadni a külsejét...amikor kiszerettem belőle,már a külsejét sem bírtam elviselni,láttam a hibáit,problémás időszakom is volt
4.megcsalt,bevallotta és szakítottam azonnal(később megtudtam,hogy akivel megcsalt,azt is megcsalta,az a harmadik nő már terhes lett és el kellett vennie feleségül)
Több most nem jut eszembe :D
24N
1. Rájöttem, hogy elmebeteg(22 éves pasi mit akarhat egy 14 évestől? Szakítás után fenyegetőzött, hogy megöl, meg ilyenek)
2. 3 év után lett vége, nagyrszben meguntam. Soha nem mentünk sehova, 3 év alatt eygszer nem voltunk se pizzázni, se bulizni, se kávézni, sehol, csak otthon tvztünk.
3. Megcsalt az exével. Mire rájött, hogy engem szeret már én ábrándultam ki.
4. 4 évet tartott, végül ki is ábrándultam, sokat is veszekedtünk, de a fő ok az volt, hogy nem akrt se összeköltözni, se eljegyezni, semmi komolyabb előrelépést.
Az 5.-kkel minden rendben, együtt éünk, imádjuk egymást, fél év múlva esküvő:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!