Milyen a kapcsolatod az anyukáddal?
Szia!
Milyen sokan vannak rossz kapcsolatban az Édesanyjukkal... Rossz lehet.
Nekem sajnos 4 hónappal ezelőtt hunyt el, de nagyon szoros kapocs volt közöttünk! Van egy 16 (lassan 17) éves Hugom is, Neki egyben a barátnője is volt Anyu. Mindent elmondhattunk Neki, amiben csak tudott, segített! Nem volt olyan dolog/helyzet, amit ne mertünk volna elmondani Neki. Bízhattunk Benne! Ezért is visel meg minket nagyon, hogy Ő elment. Elvesztettük azt a személyt, akire bármikor számíthattunk, aki mindent megtett értünk és aki nagyon szeretett minket!
19:51 Ne általánosíts.
Nekem nincsen semmiféle kapcsolatom az édesanyámmal, ez nem azt jelenti, hogy rossz a kapcsolat. Nincsen.
Ha neked elhunyt az édesanyád (amiért is részvétem), akkor neked is itt kell (kéne) tartanod kb. 7-10 hónap múlva, azaz a gyász letelte után. Ugye, érted, mire gondolok?
20:13-as:
Nem általánosítottam. Ne haragudj, hogyha így jött ki. Tényleg nem rossz szándékból írtam! Azért írtam csak, hogy rossz lehet, mikor valaki rosszban van az Édesanyjával. Nem általánosítani akartam.
Kedves Kérdező!
Köszönöm!
Sajnálom, hogy ez a helyzet Nálatok:-( Tényleg rossz lehet ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!