Jobb lett a kapcsolatod babád születése után az anyukáddal?
Az enyém kéthetente 10 percre jön. Én viszem mindig az unokát ezenfelül "láthatásra" heti 3-szor 1-2 órára. Akkor is tulajdonképpen én vigyázok rá.
Nagyon jó kapcsolatunk volt, sosem gondoltam, hogy ez lesz.
Pedig elkelne a segítsége, vagy az érdeklődése.
Nemhiszem hogy ha már eleve rossz a viszonyotok akkor az a baba születése után megváltozna:(
Nekem az anyám ha nem is a legjobb bnőm, de több mint egy anya volt.És ez csak erősödött a lányom megszületése után, és soha nem oktatott ki, megvárta azt hogy én kérjem a segitségét, vagy a véleményét abban a dologban amiben bizonytalan voltam.
Amit leirtál abból nekem is az jön le amit irtál, de hogy azért biztos érdekli az unokája hiszen akkor nem menne hozzátok és büszke, bár törődhetne egy picivel többet a babával..
nekünk kb 3 éve kezdett nagyon jo lenni a kapcsolatunk,szinte egymás gondolatait láttuk,aztán mikor várandós lettem ez a kapcsolat még szorosabb lett,és most h meg van a fiam azóta nagyon szoros.
3 hós fius anyuka
még nem tudom, mi lesz szülés után, de az én anyukám már most nem szól bele abba, hogy mit hogy akarok majd csinálni. Pedig a tudományom nagy részét tőle tanultam, az ocsém 13 évvel fiatalabb nálam. Szívesen varrogat nekem, az osszes kismamarucim tőle van, a textílpelusokat is ő fogja megvarrni meg a hálózsákot is. Tegnap például azt magyarázta, hogyan kell kispulóvert kotni a babának - ez az új heppem -. Mindazonáltal nem az a fajta lesz, aki rohanni fog majd hozzám segíteni, inkább megfőz egy hétre való kaját.Mondjuk, messze is lakunk, de nem annyira, busszal-villamossal 40 perc max.
Nem is vágyom arra, hogy tobbet segítsen, ő is sokat felejtett már, nekem ennyi éppen elég lesz. Anyósom majd jon takarítani, anyu úgyis el van veszve, ha nem otthon van, egyáltalán nem tudja magát feltalálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!