Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, hogy anyámat zavarja...

Normális, hogy anyámat zavarja az, hogy home officeban fogok dolgozni a nyáron? Titeket is zavarna?

Figyelt kérdés

Most vagyok elsőéves egyetemista, ősszel töltöm be a 21-et. Eddig még egy nyáriszünetben sem dolgoztam, illetve anyám tudomása szerint még soha nem dolgoztam sehol.(Ami nem fedi a valóságot, ebben a tanévben vállaltam munkát suli mellett, és mivel kolis voltam nem tűnt fel neki)

És hát ja, 16 éves korom óta egyre sűrűbben célozgat arra, hogy dolgozhatnék nyaranta(ehhez képest, amíg kiskorú voltam, semmit nem segített anno elintézni, ami muszáj lett volna hozzá, de szülő nélkül nem intézhettem), meg amúgy az alapvetően rossz családi kapcsolataim romlottak, egyre kevésbé látom, hogy miért jó nekem, ha ezt fenntartom ezen a szinten, ahogy most van, el kellene távolodni, ahhoz meg anyagilag függetlenedni kellene. És hát én találtam melót a nyárra, már egy ideje dolgozom is suli mellett, meg így vizsgaidőszakban, nyártól végezhetem otthonról, viszont anyám most ezen van kiakadva nagyon. Folyamatosan azt hallgatom tőle, hogy megint nem fogok dolgozni, már megint otthon leszek és nem csinálok semmit, lusta vagyok, meg ő bezzeg 17 éves kora óta dolgozik stb. Meg mindig veszekszik velem, hogy jelentkezzek már valami falun belüli munkára, ami egyébként kevesebbet is fizetne.

De érdekes, mert azt nem akarja, hogy elköltözzek, szerinte ráér ha majd csak diploma után tartom el magamat teljesen. Viszont rettentően zavarja, hogy otthonról fogok dolgozni.

Ez normális? Mást is zavarna, ha a gyereked először 20 évesen dolgozna, és akkor is otthonról?

2023. máj. 31. 11:25
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
27%

Huhh,ha ilyen stílusa lenne a gyerekemnek, mint ennel a kérdezőnek, engem is zavarna...

Én meg még először sajnáltam is. Megérdemled a sorsod

2023. máj. 31. 21:08
 42/46 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanebben a cipőben járok, itthon dolgozom és én is megkapom néha, hogy nem csinálok semmit... Próbálom elengedni a fülem mellett de nem sikerül. Persze ha munka mellett nem csinálok meg valamit akkor azt is megkapom, hogy biztos nem értem rá. Hát nem mert dolgoztam. De ezt sosem hajlandó munkának tekinteni akármennyit is keresek.
2023. jún. 1. 13:26
 43/46 anonim ***** válasza:
90%

Bugris falusi, ez sem lát Riska tőgyénél tovább.

Minden normális szülő, könnyű és kényelmes munkát szeretne a gyerekének, ez meg jön a falusi melóval.

Borzalom mikyen szülők vannak. :(

2023. jún. 6. 15:41
 44/46 anonim ***** válasza:
76%

19.

"Kolib.zi"... :D

2023. jún. 6. 15:47
 45/46 anonim ***** válasza:
79%
Esetleg barátnő nem játszik? Vagy akármelyik ismerős, ahol van egy vendégszoba?
2023. jún. 8. 02:44
 46/46 A kérdező kommentje:

#45 A legtöbb barátom otthon lakik, szülőkkel, nyilván nem mehetek ismeretlenül, vagy aki nem ilyen helyzetben van az szobát bérel.

A nyári koli továbbra is kilőve. Kint vannak az árak a faliújságon, ha szakmai gyakorlat, vagy bármi tanulmányok miatt maradna valaki, annak 30k a havidíj a legolcsóbb szoba egy-két szobatárssal, aki nem, annak ugyanez 90k. Én meg nyilván az utóbbi kategóriába tartozom. :D

Viszont aug. közepén úgy néz ki összeköltözünk a cimbikkel. :D

2023. jún. 12. 14:37
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!