Hogy értessem meg velük, hogy nekik is dolgozniuk kell?
Figyelt kérdés
Olyan helyzetbe kerültem, hogy nem tudok otthonról elköltözni. Apám tisztességesen dolgozik, a tesóm és anyám nem. Anyám 53 éves. 25 éve nem dolgozik. Öcsém 18, nem tanul, nem dolgozik csak gépezik. Én havi 100-at adok le. Aztán itthon sem vagyok sosem. 2 munkahelyem van. Apám cseszeget, hogy jó lenne többet fizetni mert nem győzi. Anyámat meg a tesómat nem hajlandó elzavarni dolgozni. Anyàm azt hajtogatja, hogy öreg dolgozni már. Az öcsém meg még túl fiatal… Kiküldték az öcsi tb csekkjeit is. Természetesen nekem kellene kifizetnem… De én ezt már nem bírom. Mit tegyek szerintetek?
2. ha ennyire nincs kilatasod, mi lenne külföldön szallas es allast nezni egyben? vendeglatas? hotelek? hajon is lehet dolgozni. Nem azt mondom külföldön egyszerubb jobb minden... de ha csak kifogasokat olvasok toled miert nemtudsz elköltözni sehova...hat lehet kicit tagabb spektrumban kene gondolkozni mint melohelyed es otthonod környeke
2023. máj. 22. 12:57
33/41 anonim válasza:
Vagy befogadjon valamelyikőnk 1-2 hónapra? :D
2023. máj. 22. 13:03
34/41 anonim válasza:
Ha nem lépsz ebből a helyzetből akkor végleg ebben maradsz, később csak még jobban a fejedre nőnek.
2023. máj. 22. 13:04
35/41 anonim válasza:
100+ egyeb szarsagok amivel lehuznakért kb bárhol bérelsz egy szobát
2023. máj. 22. 13:24
36/41 anonim válasza:
30: Atyaég.
És most nem halnak éhen?:)
Miből élnek, mit csinálnak?
2023. máj. 22. 13:28
37/41 anonim válasza:
50 a lakhatasra neked, ugy hogy te tartod el őket? 😂 Hat ne haragudj, de ez nagyon vicces. Én bevallalnek egy lakótársat, akkor olcsóbban jossz ki az albibol, kb ugyanennyit kéne leadnod, csak nem cseszeget senki. Én nem adnám le legközelebb a fizetésem, hát mit gondolnak?
2023. máj. 22. 16:07
38/41 anonim válasza:
Mielőbb lelépsz. Sajnos a szép szó aligha használna. Ha nem fejhetnek, nem fog kijönni a matek, és muszáj lesz változtatniuk. Még segítesz is vele, maguktól láthatólag képtelenek ezt felismerni .
2023. máj. 22. 16:11
39/41 anonim válasza:
Ne lakást hanem szobát bérelj! Esetleg kereshetsz munkásszállót is.
Fejőstehénnek néznek. Ne adj ennyi pénz haza!
2023. máj. 22. 18:36
40/41 anonim válasza:
Kérdező, vannak szállást biztosító melók, ha nagyon akarnál dobbantani... Egyébként lehet apádnak megmondani, hogy tegye helyre ő, amit elcseszett, történetesen jó anyádat, meg tesód nevelését. Ha te is pontosan ugyanúgy meghunyászkodsz, mint jó apád, akkor ne nyavalyogj, hogy fele fizu elmegy erre a 2 léhűtőre az életedből...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!