Mit szóltok a téli szünet elnyújtásához? Vajon a pedagógusokra is ez vonatkozik, nekik sem kell a 2023-as esztendő 1.hetében dolgozniuk?
1-es.
Szerintem azért lesz olcsóbb mert október végin még nincs olyan veszett hideg mint januárban szokott.
3-as. Ha még az a rendszer van mint az én időmben volt mikor diák voltam, akkor nem is baj ha kapnak adminisztrációt a tanárok. Konkrétan annyi otthoni házi feladatot adtak, hogy akár szünet se lett volna :D
6-os van ám más dolguk is a tanároknak leadja az órát, utána csomó adminisztráció. A nyári szünet se teljesen szabad nekik, max másfél hónap.
Eddig támogattam részben a bér emelést, bár más szakmák sincsenek megfizetve, de legalább a tanárok kiállnak magukért.
Ugyanakkor az elmúlt napok eseményei után én is azt mondom hogy nem kell nekik több pénz. Azok után, hogy egy 11 éves kislány a vonat elé vetette magát. (tavaly egy nagyobb gyerek lett öngyilkos hasonló okból) Sajnos hallom sokaktól hogy hiába jelez akár a diák akár a szülő, hogy rendszeresen piszkálják az égadta világon semmi segítséget nem kap, sőt ha szólni mer akkor csak még rosszabb lesz a helyzet. Persze ebben az államnak is hatalmas a felelősége. Ugyanakkor a mostani esetkor is volt képük azt mondani hogy nem iskola időben történt, így nem érzik magukat felelősnek.
EÜ dolgozói bér: Én max a kórházi és szoc otthonokban a nővérekét emelném. mert döbbenetes az ottani orvosi hozzáállás is több hónapos várólista, ha végre sorba kerül az ember akkor meg nincs orvos így újabb több hónapos időpont. Bejutni a szakrendelőbe lehetetlen a Covid óta, vagy felse veszik a telefont vagy csak telefonon keresztül gyógyít...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!