Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy értessem meg velük, hogy...

Hogy értessem meg velük, hogy nekik is dolgozniuk kell?

Figyelt kérdés
Olyan helyzetbe kerültem, hogy nem tudok otthonról elköltözni. Apám tisztességesen dolgozik, a tesóm és anyám nem. Anyám 53 éves. 25 éve nem dolgozik. Öcsém 18, nem tanul, nem dolgozik csak gépezik. Én havi 100-at adok le. Aztán itthon sem vagyok sosem. 2 munkahelyem van. Apám cseszeget, hogy jó lenne többet fizetni mert nem győzi. Anyámat meg a tesómat nem hajlandó elzavarni dolgozni. Anyàm azt hajtogatja, hogy öreg dolgozni már. Az öcsém meg még túl fiatal… Kiküldték az öcsi tb csekkjeit is. Természetesen nekem kellene kifizetnem… De én ezt már nem bírom. Mit tegyek szerintetek?
2023. máj. 22. 09:28
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
Velencei tó környéke. Mivel nincsen jogosítványom, ezért olyan helyre kellene költözni , hogy legyen csatlakozásom. Vegyük fejér megyét. Nem költözhetek pl Sárbogárdra ha Velencére szeretnék bejárni. Nem biztos, hogy lesz csatlakozásom. Agárd, Gárdony, Velence, Székesfehérvár jöhetnek szóba. Nem akartam ennyire konkrét dolgokat írni, de most már mindegy.
2023. máj. 22. 09:54
 12/41 anonim ***** válasza:
83%

11: Hol a munkahely?

Segíthetünk találni neked lakást a közelben.

Vagy a munkahely és a munkaügyi központ adhatna lakhatási hozzájárulást.

Elmész a Családsegítőhöz is, elmondod, hogy el kell költöznöd, mert 2 függő van otthon, ártalmas neked a környezet. Valamit talán segíteni fognak.

Addiktológus és háziorvos is tudna neked segíteni.

2023. máj. 22. 09:57
 13/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget. Körbe fogom még járni alaposan ezt a témát
2023. máj. 22. 09:58
 14/41 anonim válasza:
8%
Keress egy pasit és költözz hozzá.
2023. máj. 22. 10:02
 15/41 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen a kínálat

[link]

2023. máj. 22. 10:02
 16/41 anonim ***** válasza:
100%
13: Nagyon szivesen. Ha valami menet közben kiderül, megakadsz valahol, akkor még gyere vissza kérdezgetni!
2023. máj. 22. 10:03
 17/41 anonim ***** válasza:
96%
Közös albérlet egy barátnôvel?Kereshetsz lakótársat facebookon is. Vagy pasizz be, és költözzetek össze. Ha sikerülne elköltöznöd, és nem szívnák el többé a pénzedet, összeszedhetnél egy kis megtakarítást. Ha mást nem, vállalj be valami gyári melót, amihez van munkásszálló, a fizetést meg félreteszed. Elsôre visszalépés, de a megspórolt pénzbôl szerezhetsz jogsit, aztán késôbb újra elhelyezkedsz a végzettségednek megfelelôen, ha összeszedtél egy kis kezdôtôkét.Persze valahol jó messze otthonról.
2023. máj. 22. 10:06
 18/41 anonim ***** válasza:
90%
Miért akarsz balek lenni?
2023. máj. 22. 10:09
 19/41 anonim ***** válasza:
100%

Még házra is beállítottam

[link]

2023. máj. 22. 10:09
 20/41 anonim ***** válasza:
19%
Te mégis melyik városban élsz?
2023. máj. 22. 10:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!