Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megbuktam egy tárgyból. Mit...

Megbuktam egy tárgyból. Mit mondjak, ha anyám kérdezősködik?

Figyelt kérdés

Egyetemről beszélünk. Igazából anyu nem érti, hogy mi hogy működik itt, és nem is igazán akarja érteni, csak hogy röviden összefoglaljam a helyzetet. Viszont tudni akar a jegyeimről, mert részben tőle is függök anyagilag, de legalább a neptunt nem akarja látni. És nem is tudja név szerint, hogy milyen óráim vannak

És hát van egy tárgyam, ami nem lett meg. (A többi megvan, és valószínűleg meg is lesz, amiket már most tudok, azokból a legtöbb négyes ötös) Ha ezt megtudná nagyon kiborulna, pláne, hogy nem is akarja érteni, hogy ennek amúgy mik a következményei. Ráépülős, de ha többet nem bukom belőle és a ráépülőkből, akkor még simán végezhetek csúszás nélkül.

Mi legyen ha kérdez a jegyeimről? Halgassak erről a tárgyról? Vagy ha véletlenül konkrétan rákérdez, akkor kamuzzak? Vagy mondjam el neki kérdés nélkül, max ha nagyon kiakad, és mindennap csesztet, akkor hetekig nem megyek haza(szobát bérlek az egyetem városában)? Mit javasoltok?

(Támadást, kioktatást, köszönöm, de nem kérek:3)

2023. máj. 20. 23:13
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
20%
Mondd azt, hogy nem tanultam semmit, tünciztem az utcán Lilikéékkel, mert nagyon menő dolognak tartottam, most meg itt állok megbukva. Gyurcsány vett rá arra, hogy ezt tegyem.
2023. jún. 22. 09:25
 52/53 anonim ***** válasza:
100%
51, szerintem ezt a Lilizész fejezd be. Annak idején se volt se a Büdi Lili sztori vicces, se a Mártisszimá. De a Büdi Lilizéstől már szekunder szégyenérzetem volt, mert nem vicces, hanem szánalmas volt. Örültem, hogy befejezted, szóval ne kezd el újra!
2023. jún. 22. 10:12
 53/53 anonim válasza:
100%

Én is buktam, sőt, csúszok is. Első nap sz*r volt, nagyon. Másodikon már melóztam, jót is tett, ott közben nem gondoltam rá, lenyugodtam. Utána tudsz csak nyugodtan gondolkodni. Feladni nem szabad. Ez egy botlás. Abból fel lehet állni. Te is meg tudod csinálni. Hány éves a képzésed? Államin vagy? Nekem 5 éves, szóval még így is benne leszek államiban, legalább nem kell agyalni azzal a maradék egy évvel már mi legyen :D

Fordítsd az egészet az előnyödre. Egy tárgy kiesett, annak az ideje felszabadult, ott megírod a jegyzőt, beadandókat vagy tanulsz előre.

Privátban kereshetsz, bármi van. Sőt, durva lenne, ha pont egy szakon lennénk, de akkor még jobb lenne.

2023. júl. 8. 13:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!