Anyám mindig kérdezősködik. Olyanokat is, hogy most kinek írsz? Mit nézel a tv-ben? Miről szól? Mintha vallatnának! Mi tévő legyek?
3 órája meg se szólal, aztán azt kérdezi, hogy most mit csinálsz? A víz kiver Mondom, hogy tévézek. Erre faggatózik, hogy mit nézel? Miről szól? És miután elmondom, azután olyan sértődötten mondja, hogy AHA, azt sem tudom, hogy mit kéne reagálnom. Meg ha chatelek valakivel, megkérdezi, hogy most kinek írsz? Mintha köze lenne hozzá. nehogy már mind a 760 ismerősömről beszámolót kelljen tartanom, hogy mit írok nekik.
Meg nem viseli el, ha nem akarok filmet nézni vele. Teljesen nyugodtan elutasítom, hogy most nincs kedvem. És erre ő olyanokat kérdez, hogy És mi az a film, amit inkább nézel egyedül, mint a saját anyáddal? Nagyon gúnyosan. Meg, hogy "És miért nem tudjuk ketten nézni azt a filmet"? Nem mondhatom el neki, hogy azért, mert egyedül szeretném nézni, mert "olyan" dolgok si vannak benne. Egyszerűen van olyan, hogy az ember jobban érzi magát, ha egyedül néz filmet. Ezt nem érti meg. Mindenből azt hozza le, hogy ellene van a világ. Meg akarja nézni a facebookomat. Megesküszik, hogy semmibe nem néz bele, csak megnézni, hogy nincs-e "baj" és közben meg ott olvasgatja az üzeneteimet. Hazug féreg. Ott kivettem a kezéből a telefont, mondtam neki, hogy egy magánügy, és nem tartozik rá. Erre üvölt velem, hogy azonnal mutassam meg, mert az ilyen viselkedés arra utal, hogy valami támadás ért az interneten. Mondtam neki, hogy semmi baj, de ez magánügy, nem szeretném megmutatni neki. De ilyenkor ő nem hall, kapkodja a levegőt, sík ideg, mert van, amit nem tud rólam. Pedig szó sincs ilyenről, senki nem támadott meg, van egy barátnőm, akit még nem nagyon szeretnék bemutatni, majd ha közelebb költöztek, (ezzel si elrontaná, hogy megnézi az üzeneteket) Meg a barátaimmal a vicceket sem értené, meg ugye alap, hogy csúnyán beszélünk az osztálycsoportban, meg mémeket küldünk. Ezeket nem értené, és nem is akarom megmutatni neki. Nagyon zavar a viselkedése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!