Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám mindig kérdezősködik....

Anyám mindig kérdezősködik. Olyanokat is, hogy most kinek írsz? Mit nézel a tv-ben? Miről szól? Mintha vallatnának! Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

3 órája meg se szólal, aztán azt kérdezi, hogy most mit csinálsz? A víz kiver Mondom, hogy tévézek. Erre faggatózik, hogy mit nézel? Miről szól? És miután elmondom, azután olyan sértődötten mondja, hogy AHA, azt sem tudom, hogy mit kéne reagálnom. Meg ha chatelek valakivel, megkérdezi, hogy most kinek írsz? Mintha köze lenne hozzá. nehogy már mind a 760 ismerősömről beszámolót kelljen tartanom, hogy mit írok nekik.

Meg nem viseli el, ha nem akarok filmet nézni vele. Teljesen nyugodtan elutasítom, hogy most nincs kedvem. És erre ő olyanokat kérdez, hogy És mi az a film, amit inkább nézel egyedül, mint a saját anyáddal? Nagyon gúnyosan. Meg, hogy "És miért nem tudjuk ketten nézni azt a filmet"? Nem mondhatom el neki, hogy azért, mert egyedül szeretném nézni, mert "olyan" dolgok si vannak benne. Egyszerűen van olyan, hogy az ember jobban érzi magát, ha egyedül néz filmet. Ezt nem érti meg. Mindenből azt hozza le, hogy ellene van a világ. Meg akarja nézni a facebookomat. Megesküszik, hogy semmibe nem néz bele, csak megnézni, hogy nincs-e "baj" és közben meg ott olvasgatja az üzeneteimet. Hazug féreg. Ott kivettem a kezéből a telefont, mondtam neki, hogy egy magánügy, és nem tartozik rá. Erre üvölt velem, hogy azonnal mutassam meg, mert az ilyen viselkedés arra utal, hogy valami támadás ért az interneten. Mondtam neki, hogy semmi baj, de ez magánügy, nem szeretném megmutatni neki. De ilyenkor ő nem hall, kapkodja a levegőt, sík ideg, mert van, amit nem tud rólam. Pedig szó sincs ilyenről, senki nem támadott meg, van egy barátnőm, akit még nem nagyon szeretnék bemutatni, majd ha közelebb költöztek, (ezzel si elrontaná, hogy megnézi az üzeneteket) Meg a barátaimmal a vicceket sem értené, meg ugye alap, hogy csúnyán beszélünk az osztálycsoportban, meg mémeket küldünk. Ezeket nem értené, és nem is akarom megmutatni neki. Nagyon zavar a viselkedése.

2019. dec. 15. 23:03
1 2 3 4
 1/39 A kérdező kommentje:
Telefonról írok, bocsi a hibákért!!!!!!
2019. dec. 15. 23:03
 2/39 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezz vissza, hogy miért akarja tudni.
2019. dec. 15. 23:05
 3/39 A kérdező kommentje:
Kérdeztem. Azt mondja, hogy mivel sosam beszélgetek vele, így próbál velem kapcsolatba lépni. Hülyének néz ilyenkor. És úgy beszél velem, mitn egy gyengeelméjűvel. Pedig mindig megkérdezem, hogy milyen volt dolgozni ma, meg, hogy ő hogy van, a suliban mi volt ma, mit mondtak a tanárok. Mintha egy figyelemhiányos óvodás lenne. Miért pont az én anyám iyen????? Más anyja olyan normális.
2019. dec. 15. 23:09
 4/39 A kérdező kommentje:
Egyedül én nem megyek haza hajnali 3 kor részegen, és kb 1 percet találkozva anyámmal. Komolyan. Csak annyit nem találkozunk, ameddig iskolában vagyok.
2019. dec. 15. 23:12
 5/39 anonim válasza:
37%
Velem amúgy ugyan ez volt, de meg untam. Kétszer nemet mondtam neki, hogy én egyáltalán nem fogom neki meg mutatni mert én se nézegem kivel irkal. Mondd meg anyukádnak, hogy ez így nem mehet tovább. Mondd meg neki hogy akkor mutassa meg ő kivel irkal. Ha jól szűrtem le fiú vagy. Nálam az is be vállt, hogy amikor el akarta venni a telefonom ellenőrizni sírtam. És be vette higy csak egy fiurol van szó. En is le buktam volna a karomkodasert, stb😂 amúgy hány éves is vagy?
2019. dec. 15. 23:15
 6/39 anonim ***** válasza:
75%
Hány éves vagy? Csak mert rohadtul nemindegy.
2019. dec. 15. 23:16
 7/39 anonim ***** válasza:
76%
"Kérdeztem. Azt mondja, hogy mivel sosam beszélgetek vele, így próbál velem kapcsolatba lépni." Már válaszoltál is. szarsz a fejére, a neten lógsz, vele meg nem beszélsz. Mit kéne csinálnia? Kaját eléd rakni, rendet tartani körülötted, azon felül meg úgy tenni mintha nem létezne mert beszélgetni már nem óhajtasz vele, mert ennyire sem veszed emberszámba?
2019. dec. 15. 23:19
 8/39 A kérdező kommentje:
16/f És igenis sokat beszélek vele. Csak angyon nehéz. Ő nagyon öreg ilyen fiatal gyerekhez. 55 éves. Másnal az anyja 39-42 éves!! az osztályban cikiznek miatta! Nem ért semmit, amit mondok, nincs okostelefonja se. Beszélgetek én vele, hogy milyen volt a suliban például. Hogy hogy ez nem elég? Felőlem kérdezhet bármiről, de mindig a legrosszabor kérdez. film közben, játék közben jön rá a kérdezhetnék. De amikor ráérnék, akkor meg semmi. Miről beszélhetnénk? Mizofóniám van, tehát ebédelni kínszenvedés számomra társaságban.
2019. dec. 15. 23:28
 9/39 A kérdező kommentje:
van nekem elég bajom. Hajnaltól délutánig iskolában vagyok. A napom már tönkrement üres idővel. Mivel több leckét adnak, mint amennyit órán tanulunk, így egy nap tudok 3-4 órát gépezni max. Utána depis vagyok, emrt másnap iskola. Nincsenek barátaim, csak a lányokkal tudok kijönni normálisan. Közülük egy a barátnőm, épp most költöznek majd a mi városunkba. Ha anyám elolvassa az üzeneteimet, akkor oda a meglepetés, amit pont neki szántam, hogy bemutatom majd a leendő feleségemet. Mindenről a legrosszabbat gondolja. Ha egyedül akarok filmet nézni, akkor megsértősik. Ha nem azt válaszolom, amit hallani akar, akkor is. Nem osztom meg vele a magánügyeimet, a privát szférámba nem engedem be, akkor már a legrosszabbra gondol.
2019. dec. 15. 23:31
 10/39 anonim ***** válasza:
30%
Hálátlan kis takony.
2019. dec. 15. 23:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!