Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám mindig kérdezősködik....

Anyám mindig kérdezősködik. Olyanokat is, hogy most kinek írsz? Mit nézel a tv-ben? Miről szól? Mintha vallatnának! Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

3 órája meg se szólal, aztán azt kérdezi, hogy most mit csinálsz? A víz kiver Mondom, hogy tévézek. Erre faggatózik, hogy mit nézel? Miről szól? És miután elmondom, azután olyan sértődötten mondja, hogy AHA, azt sem tudom, hogy mit kéne reagálnom. Meg ha chatelek valakivel, megkérdezi, hogy most kinek írsz? Mintha köze lenne hozzá. nehogy már mind a 760 ismerősömről beszámolót kelljen tartanom, hogy mit írok nekik.

Meg nem viseli el, ha nem akarok filmet nézni vele. Teljesen nyugodtan elutasítom, hogy most nincs kedvem. És erre ő olyanokat kérdez, hogy És mi az a film, amit inkább nézel egyedül, mint a saját anyáddal? Nagyon gúnyosan. Meg, hogy "És miért nem tudjuk ketten nézni azt a filmet"? Nem mondhatom el neki, hogy azért, mert egyedül szeretném nézni, mert "olyan" dolgok si vannak benne. Egyszerűen van olyan, hogy az ember jobban érzi magát, ha egyedül néz filmet. Ezt nem érti meg. Mindenből azt hozza le, hogy ellene van a világ. Meg akarja nézni a facebookomat. Megesküszik, hogy semmibe nem néz bele, csak megnézni, hogy nincs-e "baj" és közben meg ott olvasgatja az üzeneteimet. Hazug féreg. Ott kivettem a kezéből a telefont, mondtam neki, hogy egy magánügy, és nem tartozik rá. Erre üvölt velem, hogy azonnal mutassam meg, mert az ilyen viselkedés arra utal, hogy valami támadás ért az interneten. Mondtam neki, hogy semmi baj, de ez magánügy, nem szeretném megmutatni neki. De ilyenkor ő nem hall, kapkodja a levegőt, sík ideg, mert van, amit nem tud rólam. Pedig szó sincs ilyenről, senki nem támadott meg, van egy barátnőm, akit még nem nagyon szeretnék bemutatni, majd ha közelebb költöztek, (ezzel si elrontaná, hogy megnézi az üzeneteket) Meg a barátaimmal a vicceket sem értené, meg ugye alap, hogy csúnyán beszélünk az osztálycsoportban, meg mémeket küldünk. Ezeket nem értené, és nem is akarom megmutatni neki. Nagyon zavar a viselkedése.

2019. dec. 15. 23:03
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
76%
Jaj szegény gyerek,anyuci nem húsz éves okostelefonja sincs, sőt az éppen most divatos ótvar szlenget sem érti. Hogy milyen pokoli életed van.. Ja, el ne felejts gyereket gyártani gyorsan, hogy negyven éves vénség korodban már legyen esélyes unokázni.
2019. dec. 16. 14:55
 32/39 anonim ***** válasza:
29%
Brühühü, nem is értem hogy valathat olyan durva dolgokról hogy mit nézel a tévében, és miről szól.. Áldás lehet egy ilyen kölyök mint te vagy. Ilyenkor örülök hogy nem vert meg saját kölökkel a sors.
2019. dec. 16. 14:58
 33/39 anonim ***** válasza:
33%

Jajj ez a sok álszent ember itt. Mert beleolvasni más üzeneteibe az aztán rendes emberre vall. Átérzem velem is eljátszotta anyám de én meg idősebb is voltam. Szarul esett, mert tolakodó bunkó viselkedés. Azért mert valakinek gyereke van, az még nem a tulajdona, akinek kotelessege mindent elmondani neki. Mellesleg igencsak kontraproduktiv lassuk be. Semmi joga elvárni hogy a gyerek minden lépeseröl beszámoljon, mit néz kivel beszél mit beszél. Mi ez basszus fegyház?

Így akar közelkerulni? Hát jo xarul teszi.

Ti mit szólnátok felnőttként egy kollégatok egész nap a seggetekbe lenne? Baratkoznatol vele mert jajj de cuki? Vagy csak a 16 évesnek kell elturni hogy wc re nem mehet mar egyedul mert arrol is faggatva van?

Igen nem szep ahogy a kerdezo anyjarol beszelt, de ertheto ha elege van mar. Akik meg alszenreskednek kivanok nektek hasonlo embert aki a valagatokba maszik.

2019. dec. 16. 16:10
 34/39 anonim ***** válasza:
37%

"Ti mit szólnátok felnőttként egy kollégatok egész nap a seggetekbe lenne?"

Mi van? Te párhuzamot vonsz kolléga és anya között??

Ma (eddig) a negatív csúcs te vagy.

2019. dec. 16. 16:17
 35/39 A kérdező kommentje:
Álljunk csak meg. Elkezdett hirtelen mindenki ENGEM szidni, hogy én milyen rossz vagyok, menynire hálátlan vagyok. Ti is csa kazt tudjátok elképzelni, hogy a szülő csak lézeng otthon a gyerek meg majd ellátja, és a rabszolgája lesz. Belegondoltatok már valaha? Milyen érzés az ,amikor 4 órát tanultál, és anyád úgy állít be hozzád, hogy semmit nem tanulsz? mert ő csak azt hiszi, amit lát. Akármit mondhatok neki. És tuddojátok miért hazug féreg? mert átverte a fiát! És még őt véditek? Nagyon ki vagyok akadva rajta, ezt látjátok csak, de azért ez mégis fura. inden megosztok anyámmal, minden újat, ami történt velem. Bármit, ami érdekelné őt is. Nem is tudjátok, hogy ki vagyok, milyen vagyok, az anyám milyen, de egyből a gyerek a bűnös. A szülő, hát aaz, sose tesz rosszat. Hát ő megszült tégedd, meleg otthont ad. Igen, emrt az a kötelessége. Onnantól, hogy elvállalt, kötelessége ellátnia 18 éves koromig. Amit meg is hálálok neki. Ő soha nem takarít. Mindig én csinálom meg helyette. Komolyan? Ha egy szülő megveri a gyermekét, akkor is a gyerek a hibás, mert "rosszul viselkedett"? na nemár.
2019. dec. 16. 17:01
 36/39 A kérdező kommentje:
33-masnak igaza van. Minden lépésemet követi, mintha direkt csinálná. Ha figyelemhiányos, akkor érje el, hogy beszéljek vele többet, ha már én nem veszem észre. De ne ilyen "bénán", hogy egy perc nyugtom sincs. Szívesen beszélgetek vele, nem zavar, csak az, ha úgy elkezd faggatni, mintha vallatnának. Megkérdezi, hogy most épp mit csinálsz? ÖÖÖ?! Netezek. És mit nézel rajta? Mondom hogy videókat nézek. Erre kérdezi, ohgy milyen fajta videókat? miről szólnak? Itt már azért gázos a helyzet. Elmondom, hogy vologolós videókat, utazósokat. (mert épp tényleg azt néztemm .(Úton) És kérdezi, hogy és miket csinál az az ember, akit nézel? Hát hűűha. Itt már nehogy azt mondjátok, hogy csak anyai szeretet!! Túlzásba viszi! Normális emberek nem erről beszélgetnek. Hálát adok az égnek, ohgy a pisilési szokásaimról nem fagatózik. Ja, és még fürdéskor is odaáll az ajtóba, és úgy hallgatózik, idegesen mondja, hogy nagyon most meg a hajlatokban is !! Biztos ,hogy jól megmostad? Mondtam neki ,hogy nem kell tanács, 16 évesen, már elég biztos ,hogy megtanultam fürdeni. Komolyan mit vár el? Behívom, hogy mutassan, ahogy a p@csöm et mosom és kérdezem, hogy szerinted elegendő ez? A frász kitör már
2019. dec. 16. 17:09
 37/39 anonim ***** válasza:
61%
"Ti is csa kazt tudjátok elképzelni, hogy a szülő csak lézeng otthon a gyerek meg majd ellátja, és a rabszolgája lesz. Belegondoltatok már valaha? Milyen érzés az ,amikor 4 órát tanultál, és anyád úgy állít be hozzád, hogy semmit nem tanulsz?" Oh te szegény rabszolga, meg ne sajnáljalak. Etetnek, eltartanak, fizetik a neted (hogy legyen min szidni anyádat) erre olyan förtelmes elvárásokkal szembesülsz hogy tanulj, ha már ki vagy kímélve.. Hihetetlen mit el nem várnak egyes szülők. végén még azt is a fejébe veszi anyád, hogy nem akar még harminc éves korodban is eltartani, kiszolgálni. z milyen botrányos lenne mi? Már így is csak napi négy-öt órát tudsz netezni, szörnyű...
2019. dec. 16. 17:36
 38/39 anonim ***** válasza:
80%
Eddig azon hisztiztél, hogy néha megkér porszívózásra, most meg már te takarítod az egész házat. A következő hozzászólásodban majd azt is leírod, hogy igazából te tartod el őt, nem? :'D Vicc vagy.
2019. dec. 17. 08:15
 39/39 anonim ***** válasza:
75%
A kérdező csak egy elkényeztetett kölyök. Adok neki, na jó, biztosra akarok menni, 10 évet és majd megtanítja neki az élet értékelni azt, amit most nem vesz észre.
2019. dec. 17. 08:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!