Szülők, miért arra nevelitek a gyereketeket, hogy ha kap egy feladatot, azt szó nélkül végezze el, függetlenül attól, hogy van-e értelme vagy haszna?
Anyád csak megtanít arra, hogy nem körülötted forog a naprendszer. Jobb, ha felkészülsz rá. Sok "nem szeretm" dolgot kell még megcsinálnod az életben.
Persze ha egy dollár milliárdos család egyszem örököse vagy, akkor nem szóltam.
Minden hetvegen ki kellett takaritanom a rohadt szobam. Porallergias lettem azota.
Nekem kellett gyurnom a redvas pogacsakat mindig. Liszterzekeny lettem azota.
Azota koszban elek,dietazok es sokat sportolok es dolgozok. 😁 Otthon takaritasbol nem elunk meg.
#71, miért kéne?
Én kis korom óta úgy élek -átlagos családban-, hogy minimális kivételekkel csak azt csinálom, amit szeretnék.
Már van melóm és szeretem is, ráadásul akkor és ott dolgozok, ahol akarok.
Igyekeztem minél hamarabb függetlenedni, pedig támogatott a családom, amiben tudott, szóval nem apa, anya pénzén értem el ezt:)
Ezúton is nagyon sajnálom azokat, akiknek egész életükben minden olyat meg kell csinálni, amit nem akarnak..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!