Apám nagyon gazdag, mégsem segít nekem semmiben. Mit tegyek, hogy ezt el tudjam felejteni? Lelkileg nagyon megvisel.
Figyelt kérdés
A szüleim elváltak még gyerek koromban, apám 3 havonta keres telefonon, ennyiben ki is merül a kapcsolatunk, egyáltalán nem érdekli mi van velem. Anyukám meghalt, én albérletben lakok, amit alig tudok kinyögni, közben tanulok és dolgozok. Van, hogy napokig napi 1x tudok enni, főleg a mostani nehéz időszakokban, mert annyira elfogy a pénzem, alig tudok valamicskét félretenni. Apámnak mindig új barátnői vannak, akiknek ha van gyerekük, mindenfélét vesz nekik, kocsit stb, hogy bevágódjon a nőnél. Az egyik nőjének akivel 1 évig volt együtt, vett egy lakást is. Tudja, hogy mennyire nehezen boldogulok, a vér szerinti lánya vagyok, mégsem segít, hanem azt hajtogatja, hogy "alakítsam úgy az életemet, hogy jobb legyen, neki sem segített senki". Sajnos másfél éve küzdök daganatos betegséggel, de ez sem hatja meg, amikor felhívtam, hogy nagyon drágák a gyógyszereim és segítsen, nem tette, csak kamuzott, hogy nincs pénze, de a következő hónapban vett egy 15 millió forintos hajót magának. Nem tudom hogy fogok így boldogulni, igazán segíthetne, de szerintem élvezi, hogy szenvedni lát. Lelkileg teljesen tönkretesz, nem tudom mivel érdemeltem ezt, miért akar büntetni. Hogy tudnám ezt magamban helyre tenni? Semmi önbecsülésem nincs már. Sajnos pszichológusra nincs pénzem. 22/L2023. ápr. 20. 13:14
31/36 anonim válasza:
Maradjunk annyiban, ha valaki 1,5eve rakos akkor az nem valami 1es 2es stadiumu enyhe rak. Ha masfel eve rakos akkor nincs remisszioban, mert akkor azt irta volna. Ha valaki 1,5eve kuzd a rakkal az olyan komoly rak hogy elkepesztoen komoly kezeleseket igenyel ami mellett kb lehetetlen dolgozni. Szoval mar itt kibukott a sztori.
Ha most megkerdeznem milyen rak,stadium es milyen kezeles biztos nem kapnek olyan valaszt ami korrekt lenne.
32/36 anonim válasza:
A masik, ha rakos lenne, akkor neki ingyen elerheto lenne onkopszichologus..
33/36 anonim válasza:
Es ahogy mar elottem felhivtak ra a figyelmet, teljesen eletszerutlen hogy az apuka leszarja a kislanyat, kozben a 3 havonta esedekes telefonokban beszamol minden csajarol meg hogy lakast vett nekik meg 15millioert hajot.
34/36 anonim válasza:
#33, örülj neki, hogy a te környezetedben nincs ilyen sz.r apa. Aki a nemzésen kívül semmi mást nem tud/akar felmutatni.
Ritka szerencsés vagy 🤗
35/36 anonim válasza:
Pedig tényleg van ilyen sajnos, hasonló cipőben járok, bár én nem vagyok daganatos, de vannak egészségügyi problémáim. Én megpróbáltam nyíltan megbeszélni apámmal ezeket a dolgokat, de akkor jöttem rá, hogy egy gerinctelen, önző ember, aki csak magára gondol. Tiéd is hasonló lehet. Az segít ha megszakítod vele a kapcsolatodat. Én még a vezetéknevemet is megváltoztattam.
36/36 anonim válasza:
31-es: neked az a dolgod itt, hogy mindent megkérdőjelezz? Ezt élvezed?
Én is tudok ilyen apát, milliárdos, és fütyül a gyermekére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!