Apám nagyon gazdag, mégsem segít nekem semmiben. Mit tegyek, hogy ezt el tudjam felejteni? Lelkileg nagyon megvisel.
Figyelt kérdés
A szüleim elváltak még gyerek koromban, apám 3 havonta keres telefonon, ennyiben ki is merül a kapcsolatunk, egyáltalán nem érdekli mi van velem. Anyukám meghalt, én albérletben lakok, amit alig tudok kinyögni, közben tanulok és dolgozok. Van, hogy napokig napi 1x tudok enni, főleg a mostani nehéz időszakokban, mert annyira elfogy a pénzem, alig tudok valamicskét félretenni. Apámnak mindig új barátnői vannak, akiknek ha van gyerekük, mindenfélét vesz nekik, kocsit stb, hogy bevágódjon a nőnél. Az egyik nőjének akivel 1 évig volt együtt, vett egy lakást is. Tudja, hogy mennyire nehezen boldogulok, a vér szerinti lánya vagyok, mégsem segít, hanem azt hajtogatja, hogy "alakítsam úgy az életemet, hogy jobb legyen, neki sem segített senki". Sajnos másfél éve küzdök daganatos betegséggel, de ez sem hatja meg, amikor felhívtam, hogy nagyon drágák a gyógyszereim és segítsen, nem tette, csak kamuzott, hogy nincs pénze, de a következő hónapban vett egy 15 millió forintos hajót magának. Nem tudom hogy fogok így boldogulni, igazán segíthetne, de szerintem élvezi, hogy szenvedni lát. Lelkileg teljesen tönkretesz, nem tudom mivel érdemeltem ezt, miért akar büntetni. Hogy tudnám ezt magamban helyre tenni? Semmi önbecsülésem nincs már. Sajnos pszichológusra nincs pénzem. 22/L2023. ápr. 20. 13:14
21/36 anonim válasza:
Tóltenni elginkább ugy hogy nem si foglalkozol vele éled az életed.
22/36 anonim válasza:
A legtöbbet úgy tudunk ártani magunknak, ha nem vagyunk hajlandók meglátni a valóságot. Vannak a reményeid, meg van a valóság. Amíg táplálod a reményt, várod apád csodás átváltozását, annyiszor generálod újra magadnak a csalódást. Amíg áldozatként tekintesz magadra, az is maradsz. Egyszer kellene szembenézned a valósággal, elfogadni azt, akkor nagyon fájna, de nem egy életen át zötyögnél a hullámvasúton. Az immunrendszered is úgy tud megerősödni, ha nem gyengíted folyamatosan a fájó gondolatokkal. Nem kell okokat keresni, apád miért ilyen, duma lenne részéről, bármit mondana. Ráfogná anyádra, a te viselkedésedre, a nyuszira, miközben egy valóság van, a végtelenségig önző ember, saját jólétén kívül semmi nem érdekli. Nagy tévedés azt hinni, hogy minden embernek van lelkiismerete. Akinek pedig nincs, annak kinőni sem fog soha. Majd ha lerottyan és épp nem lesz mellette senki aki ganajozza, akkor megkeres. Mert ő viszont tudja, hogy neked van lelked. Látja a szenvedésedből. Akkor is tőled fogja elvárni, ha addigra feléli mindenét. Ott viszont nem ártana ésszel döntened.
23/36 anonim válasza:
Én csak azokat keresem,akik engem is keresnek,tegyél te is így,semmi hasznos dolog nem származik ebből a kapcsolatból,hanem csak szenvedés,neked.Én is megszakítottam apámmal 10 éve minden kapcsolatot,ha a felesége nem hívott volna fel,azt se tudtam volna,hogy haldoklik...na mindegy,ennek semmi köze a te problémádhoz...
24/36 anonim válasza:
Ne vedd fel neki a telefont, azt csá.
25/36 anonim válasza:
Nagyon osszeszedett kis kamu.
Meg el is hittem volna ha vegere nem irod be hogy rakos is vagy .
26/36 anonim válasza:
25 aztán ha kiderül, hogy minden igaz, amit írt, mivel vállalod a felelősséged az ostobaságodért, te kamubizottság? 🐑🤡
27/36 anonim válasza:
Nezd ha valaki masfel eve rakos es terapiat kap az nem nagyon tud dolgozni. Orul hogy el. Azt meg elf nehez elhinni hogy az apja tudja hogy rakos a lanya de hivogatja es kerledik neki de nem segit. Teljesen eletszerutlen sztori.
Rak nelkul meg el is hinnem, de hogy a sajat gyereke rakos,ennek ellenere hivogatja 3 havonta.
Egyebkent ha tudnad mennyi itt a kamu. Nezd mar meg a toplistat, tele van olyanokkal akiknek tobb100kiirt kérdése van. Letezik hogy valaki ennyi kerdest kiirjon? Csak ha arra elvezkedik hogy minel tobben válaszoljanak..
28/36 anonim válasza:
27 értek én mindent, lehet, hogy kamu, lehet hogy nem... Ha meg nem, akkor tán nem egy ilyen helyzetben kellene invalidálni egy másik embert, nemde?
29/36 anonim válasza:
Ha elég régóta itt leszel felismered majd a stilust es abszurd túlzásokat.
30/36 anonim válasza:
29 értem főnök. A vasárnapi lottó számokat is felismered már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!