Apám nagyon gazdag, mégsem segít nekem semmiben. Mit tegyek, hogy ezt el tudjam felejteni? Lelkileg nagyon megvisel.
Apád nem akart téged, egy kolonc vagy a nyakán és ennyi.
Röviden. Sajnálom :(
Te figyu, nem kötöszködésképp, de ahhoz képest, hogy háromhavonta csak egy telefonban merül ki a kapcsolatotok, meglehetősen pontosan képben vagy az életével és a kiadásainak összegével kapcsolatban.
Egy idegen vagy neki, te magad írod, hogy sose érdekelte, mi van veled, sose akart veled kapcsolatot, se nagyon fizetni utánad. Mit gondolsz, miért változna mindez, csak azért mert felnőtt vagy? Valószínűleg anyáddal ment úgy tönkre a kapcsolat, hogy benned se lát semmi jót. Te se apát keresel benne, hanem pénztárcát.
Nem értem, miért nehéz ezt neked lelkileg elviselni, mikor gyakorlatilag ebben nőttél fel, ezt szoktad meg, soha nem volt másmilyen. Miért akarsz ráakaszkodni, mikor semmit nem jelentesz neki? A vér nem minden...
Biztosan meglepő lesz, de te is kereshetnéd ám. Nem csak akkor, amikor pénz kellene. Ha az én nagykorú gyerekem mindig arra várna, hogy én hívjam és akkor is pénzt kérne, igen gyorsan elmaradna minden telefon hívás.
Amúgy meg pszichológus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!