Apám nagyon gazdag, mégsem segít nekem semmiben. Mit tegyek, hogy ezt el tudjam felejteni? Lelkileg nagyon megvisel.
Mi lenne ha azt mondanád neki, hogy szeretnél vele személyesen beszélni pár percet szánjon rád, ott pedig elmondhatod neki azt, hogy mekkora szar.an vagy miatta, és elmondhatod neki a sérelmeidet.
Ha nem akar találkozni akkor mond neki, hogy nem szeretnéd ezt a telefonos társalgást folytatni vele.
Mást nem tudsz tenni ha nem hajlandó segíteni el kell felejtened.
16-os
Sajnos létezik ilyen. Hogy milyen lelki / érzelmi folyamatok befolyásolják az édesapát, azt látatlanban igen nehéz megmondani.
Ami biztos; az édes gyermekére pillanatnyi életszakaszában egyáltalán nem kíváncsi. Idővel ez változhat, de ehhez kell a lelkiismeret ébredése.
Mindenkinek van lelkiismerete, de sokan elnyomják, nem hallgatnak rá.
Én szerencsés lelkületűnek mondhatom magam, mert mindig túl tudtam tenni magam az ilyen problémákon.
Amit a kérdezőnek javasolni tudnék pillanatnyilag, az a távolságtartás.
Mivel minden egyes kapcsolatfelvétel "sebeket" ejt, és folyamatosan fenntartja, erősíti annak az érzetét, hogy nem kellek az édesapámnak (még egy vadidegennel is különbül bánik), ezért - még ha fájdalmas is - az elszakadást látom megoldásnak. Szerencsés esetben csak átmenetileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!