Van olyan szülő-gyerek kapcsolat, ahol a szülő "pattintja le" a gyereket, nem a "gyerek" válik le (15-21 év között)? Miért?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 20. 08:25
11/37 anonim válasza:
Az ilyen gyerekek nem jutnak el a tanulási nehézségükkel sosem szakemberhez, sosincs fejlesztve. Jellemző hogy a gyerek felnőtt korában tanul, gyakorlatból, és olvasással fejleszti magát.
12/37 anonim válasza:
6 Meg még azt is hozzá kell tenni, hogy a tegnapi nap folyamán egy-két kérdés alá, pont az az ember, aki az egyike volt, aki élt a gyerek pénzéből (testvér) letanulatlanozott. Ma meg még volt egy-két dolog, és gondoltam, ideje a valóságról is kicsit csevegni. Ezért írtam le.
13/37 anonim válasza:
*letanulatlanozott/leiskolázatlanozott
Estin végeztem a gimnáziumot, meló mellett, és nem mentem tovább, bár qz egyik munkahelyem szeretett volna az akkori Pénzügy-Számviteli Főiskolára beiskolázni, csak én nem vállaltam már, hanem inkább dolgoztam. Ez a hely nem más volt mint a TESCO Nemzetközi Műszaki Tudományos Együttműködési Iroda, ami nem egyenlő a nmostani TESCO áruházlánccal. Pénzügyi előadóként dolgoztamn ott, több m int 2 évet.
14/37 anonim válasza:
*Pénzügyi előadóként dolgoztamn ott, több m int 2 évet. A főnökség látta meg bennem azt ami később az egész életem alapjait meghatározta a munka világába, később lett saját cégem is. Ami 10 évig ment.
15/37 anonim válasza:
1-es, nem lehetett túl jó a pszichiátered, ha ennyire beakadtak a dolgok. 😂
16/37 anonim válasza:
Jézusom, te komolyan telispammeled a nyűgöddel az egész kérdést??? Kezeltesd magad tovább, mert határozottan rád fér.
17/37 anonim válasza:
Fölöslegesen dumálsz neki: mindjárt rákezdi a szülei már ovis korában elküldték a gyárba melózni, és azóta magát tartja el...
19/37 anonim válasza:
Ne, aranyom, nem ugyanaz, csak mindenki unja már a vinnyogásod.
20/37 anonim válasza:
Ha még nem jöttél volna rá: Ön magad mutatod meg, hogy minden szavam igaz:)
Köszi, csak így tovább. Legközelebb okosabban lépj:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!