Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám le akar beszélni, hogyan...

Apám le akar beszélni, hogyan győzzem meg hogy nem lesz semmi baj?

Figyelt kérdés

Rámjött az 5perc tegnap és megbeszéltem két ismerősömmel (egy lengyel, aki homoszexuális és egy török aki ott egyetemista), hogy találkozunk Lengyelországban május végén. 60 brit fontért vettem is egy oda-vissza repjegyet és még szállást sem kell fizetnem, mert a török ismerősöm studiószobájában fogok aludni kanapén, míg a homoszexuális srác, hogy direkt ne másszon ránk, kapszulahotelben tölti az éjszakát tőlünk messze. Anyámnak elmeséltem, nem tetszik neki az ötlet de 24 évesen felnőtt vagyok, azt csinálok amit akarok. Viszont anyám elújságolta ezt apámnak és Ő le akar beszélni teljesen az egészről. Azt mondja, hogy az élete árán is de megakadályozza, mert

1: Nincs bevételem és legalább egy 70-80 ezer forintba belekerül ez a 2 napos utazás. Pénzem van rá, de mivel már 1 éve nincs melóm ezért muszáj ülnöm az utolsó párszázezer forintomon, hogy TB-met tudjam fizetni és a kocsimat fenntudjam tartani.

2: Homofób (ez nyilvánvaló miért baj)

3: Arabfób (ez is nyivlánvalóan baj)

4: Fél hogy elrabolnak, mert csak online ismertem meg ezeket az embereket, sosem találkoztam velük

5: A szállás állapotában kételkedik. Lehet mocskos, büdös, fertő terület.

6: Szerinte minden ami a vasfüggönytől jobbra van az felesleges pénzkidobás. Szívesen menne velem Ausztriába helyette bármikor, mert oda tényleg megéri a pénz, de Kelet-Európa pont ugyanolyan mint bárhol máshol Magyarországon.

Viszont én már megvettem a jegyeket (Ryanair és Wizzair) és a haverok is úgy rendezik a dolgaikat hogy jövök, úgyhogy gáz lenne lemondani.

2023. ápr. 17. 13:55
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
93%
Minimum a popod fog fajni maximum vesék nélkül ébredsz majd fel ha felébredsz egyaltalán.
2023. ápr. 17. 22:34
 32/53 anonim ***** válasza:
18%

#31-es#

Nagy szemét vagy.Örömöd leled abba,hogy ijesztgeted a kérdezőt?

2023. ápr. 17. 23:04
 33/53 anonim ***** válasza:
57%

A torok nem arab, csak amennyire roman a magyar.

A homoszexualis sracok meg nem szoktak ramaszni se hetero, se random melegekre, ha nem bortonrol beszelunk.

2023. ápr. 18. 01:43
 34/53 anonim ***** válasza:
100%
#32 te örömödet latod benne, hogy biztatod es lehet, hogy a vesztebe küldöd ?
2023. ápr. 18. 12:32
 35/53 anonim ***** válasza:
82%
Kérdező, azóta rádjött az ötperc hogy mégse menj?
2023. ápr. 18. 13:40
 36/53 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk, hogy nem dolgozol, nem repkedni kéne pláne két idegenhez, akiket életedben nem láttál, és verni az asztal, hogy "deén felnőtt vagyk", hanem melót keresni ezerrel.

Plusz, ha az én gyerekem nagyképűskődne, hogy megy, mert ő felnőtt, úgy, hogy kvázi én tartom el, mert egyéve! lusta munkát keresni, lehet másnap az ajtón kívül találná magát.

2023. ápr. 18. 15:18
 37/53 A kérdező kommentje:
Nemtudom mi legyen, mert Ryanairnél nem lehet visszakérni a pénzt ha már egyszer foglaltam. Apám üvöltözik velem, hogy ne menjek mert fixen meghalok. De én meg nagyon menni akarok még mindig.
2023. ápr. 18. 15:24
 38/53 anonim ***** válasza:
100%

"míg a homoszexuális srác, hogy direkt ne másszon ránk, kapszulahotelben tölti az éjszakát tőlünk messze."

És még apád a homofób? xd

2023. ápr. 20. 01:13
 39/53 anonim ***** válasza:
72%
Máskor hihetőbb kamut találj ki pls.
2023. ápr. 20. 01:14
 40/53 Hova gondolsz ***** válasza:
100%

Azok alapján amiket olvastam, szerintem sehogy nem fogod apádat meggyőzni. Engem sem tudnál, ha a gyerekem lennél, mert nyilván aggódnék, hogy két teljesen ismeretlen emberhez mennél. Huszonnégy évesen valóban felnőtt vagy, de attól még az ember csak félti a gyerekét.

Az meg főleg gáz, hogy csak Discordon beszéltetek. Neten mindenki az, aminek mondja magát.:D

Akik meg itt úgymond "ijesztgetnek" van némi igazuk. Rengeteget nézem az ID-t, most is megy egy sorozat második évada a Hazugságok hálójában, na ott elég kemény valós történetek láthatók. Hasonló netes ismeretségek révén létrejött tragédiákat mutatnak be, pont azért, hogy a fiatalokat megóvják a bizonytalan helyzetektől.

2023. ápr. 20. 05:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!