Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám le akar beszélni, hogyan...

Apám le akar beszélni, hogyan győzzem meg hogy nem lesz semmi baj?

Figyelt kérdés

Rámjött az 5perc tegnap és megbeszéltem két ismerősömmel (egy lengyel, aki homoszexuális és egy török aki ott egyetemista), hogy találkozunk Lengyelországban május végén. 60 brit fontért vettem is egy oda-vissza repjegyet és még szállást sem kell fizetnem, mert a török ismerősöm studiószobájában fogok aludni kanapén, míg a homoszexuális srác, hogy direkt ne másszon ránk, kapszulahotelben tölti az éjszakát tőlünk messze. Anyámnak elmeséltem, nem tetszik neki az ötlet de 24 évesen felnőtt vagyok, azt csinálok amit akarok. Viszont anyám elújságolta ezt apámnak és Ő le akar beszélni teljesen az egészről. Azt mondja, hogy az élete árán is de megakadályozza, mert

1: Nincs bevételem és legalább egy 70-80 ezer forintba belekerül ez a 2 napos utazás. Pénzem van rá, de mivel már 1 éve nincs melóm ezért muszáj ülnöm az utolsó párszázezer forintomon, hogy TB-met tudjam fizetni és a kocsimat fenntudjam tartani.

2: Homofób (ez nyilvánvaló miért baj)

3: Arabfób (ez is nyivlánvalóan baj)

4: Fél hogy elrabolnak, mert csak online ismertem meg ezeket az embereket, sosem találkoztam velük

5: A szállás állapotában kételkedik. Lehet mocskos, büdös, fertő terület.

6: Szerinte minden ami a vasfüggönytől jobbra van az felesleges pénzkidobás. Szívesen menne velem Ausztriába helyette bármikor, mert oda tényleg megéri a pénz, de Kelet-Európa pont ugyanolyan mint bárhol máshol Magyarországon.

Viszont én már megvettem a jegyeket (Ryanair és Wizzair) és a haverok is úgy rendezik a dolgaikat hogy jövök, úgyhogy gáz lenne lemondani.

2023. ápr. 17. 13:55
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
89%
Beteg ötlet szerintem is. Inkább keress munkát! Aztán azt csinálsz, amit akarsz.
2023. ápr. 17. 13:59
 2/53 A kérdező kommentje:
Keresek én munkát azzal nincs baj, csak nem találok olyat amire fel is vesznek. Viszont kezdek begolyózni a bezártságtól és már nagyon akarok utazni.
2023. ápr. 17. 14:01
 3/53 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem is tök hülyeség két idegennel ilyen módon találkozni. Függetlenül attól, hogy meleg vagy arab. Ezeket mondjuk nem kellett volna feltétlenül elmondani a szülőknek.

Viszont ők valóban idegenek számodra. Én tuti nem találkoznék velük így, hogy ott is alszol az egyiknél.

Ha nincs pénzed, akkor nem biztos, hogy ez a legjobb ötlet volt.

Nem kell bezárkózni. Lehet itthon is, a saját városodban is programot csinálni, sokszor teljesen ingyen is.

2023. ápr. 17. 14:34
 4/53 anonim ***** válasza:
97%

"2: Homofób (ez nyilvánvaló miért baj)"

. Mert Te nem vagy az? Mégis miből gondolod, hogy aki homoszexuális, az biztosan meg is erőszakol téged?

Egyébként nekem semmi kifogásom nem lenne egy ilyen kiruccanás ellen, de egyedül e mondat miatt inkább apád felé hajlok: "Rámjött az 5perc" Ez mi? Meg nincs munka, de autót fenntartasz?

Nekem egy nagyon éretlen ember képe rajzolódik ki.

Meg egyébként igaz, hogy ha nincs munkád, és most a maradékot is elb*szod, akkor végképp a szüleid tartanak már el.

2023. ápr. 17. 14:51
 5/53 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem felelőtlen vagy!

Egyrészt nem is ismered őket,csak neten,és képes lennél megbízni ismeretlen emberekbe,meg az utolsó pénzedet is elkölteni. Egyébként érthető a szülők aggodalma. Értelmesebb kérdezőnek gondoltalak,kérdésed első ránézésére

2023. ápr. 17. 15:01
 6/53 anonim ***** válasza:
17%

Ezt én is megakadályoznám ahogy apád sőt velem rosszabbul járnál mivel még 2 tejfölös langost is kapnál de olyat, hogy a sütő adná a másikat.

Mi ez a baromság ?

2023. ápr. 17. 15:11
 7/53 anonim ***** válasza:
68%

Számomra az egyetlen pont, ami aggasztó:

4: Fél hogy elrabolnak, mert csak online ismertem meg ezeket az embereket, sosem találkoztam velük

Nincs egy haverod, akivel tudnátok venni két vonatjegyet bármelyik országba meg fizetni pár nap hostelt? Miért kell kockáztatni a kád jégben ébredést? :D

2023. ápr. 17. 15:19
 8/53 A kérdező kommentje:

Idegenek számomra, de sokat beszélgettünk online közösen az emúlt 2 évben és az én kockázatelemzésem szerint 100%-ban veszélytelenek.

Nincs pénzem, de annyi van, hogy ezt még éppcsak bevállaljam. Igen, tudom hogy bevétel nélkül gáz mert ha nem lesz rövidesen melóm akkor szüleim bármikor kirakhatnak és akkor az utcán kell élnem ha nem lesz pénzem és nem tudok miből valahova beköltözni, de erre minimális az esély szerencsére.

Itthon unom, szeretnék repülni, szeretnék kicsit más kultúrába is belekóstolni.

Nem vagyok homofób, Ő mondta hogy mattrészegen rámászós típussá válhat (nem erőszakolásról beszélünk).

2023. ápr. 17. 15:25
 9/53 A kérdező kommentje:
Nincsenek barátaim itthon, mert egy elviselhetetlen személyiség vagyok hosszútávon, így minden haverom elhagyott. Nem véletlen vagyok bezárkózva sajnos.
2023. ápr. 17. 15:32
 10/53 anonim ***** válasza:
100%
MOndjuk azért ugy hogy nem is láttad őket sose a 4-ik pont tényleg nem alaptalan.
2023. ápr. 17. 15:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!