Miért mondja azt, hogy intézzem el egyedül, ha aztán le akar beszélni arról, hogy nélküle oldjam meg?18
Kínos, nem kínos, de az irataimmal kapcsolatos ügyeimet még soha nem intéztem egyedül, anya mindig elkísért. Volt, hogy azért mert először megyek, aztán azért mert megkértem rá, de többnyire csak szóba került, hogy el kéne intézni valamit, ő meg kijelentette, hogy jön velem, nekem meg teljesen mindegy volt. Csak olyan ügyet intéztem egyedül, ami az iskolában volt szükséges.
Mostanában szóba került, hogy le fog járni a személyim. Erre ő gúnyosan megjegyezte, hogy mi lenne ha most egyedül mennék. Én meg mondom jó, oké. Aztán azon viccelődött, hogy oda se találnék az okmányirodába. (Egy megállót kellene buszoznom két város között, az épület meg a megállóval szemben van...) Aztán kicsit később megkérdezte, hogy akkor tényleg egyedül akarok-e menni, mondom igen, erre megpróbál lebeszélni róla, hogy áh, majd ő elkísér, nem muszáj ám egyedül mennem.
De akkor mégis minek mondja, hogy intézzem egyedül, ha aztán le akar róla beszélni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!