Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit gondoltok egy olyan...

Mit gondoltok egy olyan apáról aki már 5 éves koromban elhagyott engem anyámat és még a másik két tesómat és ezek után allandóan beszélni és vinni akar minket kirándulni?

Figyelt kérdés
Az apám három gyereket hagyott ott és egy kétségbeesett anyát és ezek után le sem szál rólunk meg megzsarol hogyha nem vihet el miket és a tesőmat egy vagy két hétre akkor nem küldi a gyerektartást. És a végrendeletében (ezt anyukám titokban kiderítette) hogy nem is mi örököljük a lakás hanem a keresztfia. Ezekből annyit tudok leszűrni hogy azért nyalja magát ennyire hozzám és a tesóimhoz hogy mikor ő öreg lesz mi tartsuk el (mivel feketén dolgozik), mint ahogy most ő az anyját. Az anyukám életét folyamatosan teszi tönkre amióta összejöttek. Feljelentett minket és egy csomó rossz dolgott tett anyámmal 3s papámmal is. És ezek után azt hiszi hogy én és a tesóim mindig szeretjük. Nem tudom hogy adhatnám vissza amit tett de és ezek utän tuti nem fogom a névét hordani.

2023. ápr. 12. 12:43
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
86%

Nem biztos, hogy te, ti is tisztán láttok, csak anyud szemüvegén keresztül.

Nyilván igényt tartott volna láthatásokra hétvégente és hosszabban a szünetekben. Bár ez nem feltétele a gyerektartásnak. Ezek szerint anyukátok megakadályozta ezeket a találkozókat...??

Miért jelentette fel anyudékat? Csak nem ezért, hogy akadályozták a láthatást...?

Anyukád titokban hol találta meg apud végrendeletét, feltörte a közjegyző széfjét? Nekem ez (is) abszolút apu-ellen hangolásnak tűnik. De lehet rosszul érzem. Amúgy köteles részt mindenképp kaptok gyerekeként, végrendelet ide vagy oda.

2023. ápr. 12. 12:49
 2/18 anonim ***** válasza:
83%

Apád nem tőletek akart elmenni, hanem anyátoktól. Sajnos van ilyen, hogy két ember nem tud normálisa együtt élni. Ha pokol lett volna az életetek az állandó veszekedéstől és a feszült légkörtől, akkor most azon nyígnál.

Kirándulni akar vinni titeket, édes Istenem, még ezt is rosszra tudod magyarázni? Neked nagyon átmosta az agyadat anyád.

2023. ápr. 12. 12:54
 3/18 anonim ***** válasza:
97%
Lehettem kb 3 eves es hasonlo volt a tortenet. Most 36 vagyok, Most mar nem keres. Indoklasa az hogy kulfoldon elek es draga a telefon. Csak annyit mondok,internet... Kicsi voltam en meg akkor,csak azt tudom amit a nagyszulok meseltek (pártatlanul). En halas vagyok,hogy ezt a dontest akkor meghoztak es nem az volt,hogy egyutt maradnak a gyerek miatt. Mert akkor egy olyan csaladba felnoni ahol mindig veszekedes van,az nem lett volna jo.
2023. ápr. 12. 13:18
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg szarszemet apuka letezik, aki tenyleg, oszinten megkeseriti a gyerekek meg az ex eletet, en most itt nem is akarom vedeni a tiedet, de nem tudom…

Szoval ez a sztori nekem tobb ponton is rohadt furcsa, az elso valaszolo tokeletesen osszefoglalta, hogy miert is.

2023. ápr. 12. 13:23
 5/18 anonim ***** válasza:
82%

Apád nem titeket hagyott ott, hanem anyádat! Hozzátok ragaszkodott volna, ha anyád ezt hagyta volna!

Mi is elváltunk a férjemmel elég korán, de egy percig nem hangoltam az apjuk ellen a két gyereket, mert nem akartam a gyerekeim lelkét mérgezni.

Az apjuk jó apa volt - ahogy szerintem a tiéd is - és a mi szétválásunk semmit nem változtatott ezen a tényen.

Attól még, hogy a kettőnk szexuális élete pocsék lett és a jövőbeli terveink homlokegyenest különbözőek voltak, a gyerekeknek szükségük volt apára, tőlük ezt elvenni egyenesen aljasság lett volna.

A végrendelettel kapcsolatban meg annyi a véleményem, hogy vagy az anyuci hazudik, vagy évek teltek el és mindig gyűlölködve lepöcköltétek, így a kapcsolat megszűnt és emiatt lesz más az örököse, megjegyzem teljesen jogosan. De nyugi, a kötelesrészt megkapjátok!

2023. ápr. 12. 13:28
 6/18 anonim ***** válasza:
82%
Nekem is az derült ki a mondandódból, hogy áldozat vagy. Anyud áldozata, aki apud ellen hangolt téged és testvéreidet. Szerencsétlen apud oké, hogy elhagyta ANYUDAT (nem titeket!), de ezután próbált volna apa lenni, amire nem csak neki, de NEKTEK is szükségetek lett volna. A szavaidból süt az anyud által belétek oltott gyűlölet. Anyud nagyon nem kóser, amit csinált.
2023. ápr. 12. 14:49
 7/18 anonim ***** válasza:
81%

Nem tudom hogy adhatnám vissza amit tett de és ezek utän tuti nem fogom a névét hordani.

Szép agymosás, grat édesanya, grat nagypapi! Vedd fel az ő nevüket szerintem. Megérdemlitek egymást.

Mit tett apuka amúgy ELLENETEK, tehát a gyerekei ellen....???

2023. ápr. 12. 14:55
 8/18 Kólauborkával ***** válasza:
92%

7#, hát nem olvastad? Felháborító, a telefon meg a gép mellöl a természetbe akarja kirándulni vinni öket, mégis milyen apa az ilyen?!

Az iróniát vegyük észre, hangsúlyozni nem tudom, de írásban jelzem…

2023. ápr. 12. 15:11
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Értelek, 8-as. Ezért kérdeztem én is. Valószínű ez a kirándulás a láthatás lett volna, a feljelentés meg ennek megakadályozása miatt volt. Ezért kérdeztem, hogy konkrétan a gyerekei - nem anyuka, nem nagypapi - ellen írja már meg, mit követett el az apjuk.

Kíváncsian is várom.

2023. ápr. 12. 15:15
 10/18 anonim ***** válasza:
8%
Apád tipikus elvált apa, apa, aki a gyerektartást is zsarolásra használja fel, hogy ugráltathassa a nőt akik otthagyott-gyerekestől. Ha annyira odalett volna értettek, akkor megpróbálja elérni hogy ő nevelhessen, de nyilván nem tette. innen tárgytalan a "szuperapu" minden próbálkozása. Csak egy átlag-disznó, akinek a gyerekei csak eszközök az ex-nő gyötrésére.
2023. ápr. 12. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!