Apám le akar beszélni, hogyan győzzem meg hogy nem lesz semmi baj?
Rámjött az 5perc tegnap és megbeszéltem két ismerősömmel (egy lengyel, aki homoszexuális és egy török aki ott egyetemista), hogy találkozunk Lengyelországban május végén. 60 brit fontért vettem is egy oda-vissza repjegyet és még szállást sem kell fizetnem, mert a török ismerősöm studiószobájában fogok aludni kanapén, míg a homoszexuális srác, hogy direkt ne másszon ránk, kapszulahotelben tölti az éjszakát tőlünk messze. Anyámnak elmeséltem, nem tetszik neki az ötlet de 24 évesen felnőtt vagyok, azt csinálok amit akarok. Viszont anyám elújságolta ezt apámnak és Ő le akar beszélni teljesen az egészről. Azt mondja, hogy az élete árán is de megakadályozza, mert
1: Nincs bevételem és legalább egy 70-80 ezer forintba belekerül ez a 2 napos utazás. Pénzem van rá, de mivel már 1 éve nincs melóm ezért muszáj ülnöm az utolsó párszázezer forintomon, hogy TB-met tudjam fizetni és a kocsimat fenntudjam tartani.
2: Homofób (ez nyilvánvaló miért baj)
3: Arabfób (ez is nyivlánvalóan baj)
4: Fél hogy elrabolnak, mert csak online ismertem meg ezeket az embereket, sosem találkoztam velük
5: A szállás állapotában kételkedik. Lehet mocskos, büdös, fertő terület.
6: Szerinte minden ami a vasfüggönytől jobbra van az felesleges pénzkidobás. Szívesen menne velem Ausztriába helyette bármikor, mert oda tényleg megéri a pénz, de Kelet-Európa pont ugyanolyan mint bárhol máshol Magyarországon.
Viszont én már megvettem a jegyeket (Ryanair és Wizzair) és a haverok is úgy rendezik a dolgaikat hogy jövök, úgyhogy gáz lenne lemondani.
Szerintem, ha a találkozás előtt nem csak írásban beszélgettetek egymással, hanem videóhívásban is, valamint nem csak pár hónapja beszélgettek egymással, hanem több mint 1 éve pl., akkor a szüleid is megbízhatóbbnak tekinthetik őket, függetlenül a személyes aggályaiktól (homofób, arabfób). Az ilyen részleteket például elmondhatod nekik.
Természetes, hogy féltenek, mert a gyerekük vagy. De nem korlátozhatnak téged felnőttként. Ha úgy döntesz, hogy mész, és féltenek, hogy elrabolnak, akkor foglalj te is külön szobát magadnak, így megnyugtathatod a szüleidet talán egy kicsit. A szállásról pedig mutass nekik is képeket.
Attól meg, hogy valaki homoszekszuális, nem jelenti azt, hogy rád is fog mászni.
Ne azért szerezz munkát, mert "mi van, ha elfogy a pénzed és kiraknak a szüleid", hanem mert ciki, hogy ennyi idősen a szüleid tartják el a sejhajod. És azért, mert nem fenyeget a veszély, hogy kiraknak, még nem kell visszaélni vele.
Azt mondod felnőtt vagy, úgy érzed képes vagy felnőtt döntéseket hozni, de az, hogy az otthoni kényelemben élsz, a szüleid gyakorlatilag helyetted is dolgoznak, elszórod az utolsó maradék zsebpénzedet is, hogy szórakozz egy hétvégét, az ne haragudj de előbb vall egy felelőtlen kisgyerekre, mint egy felnőtt emberre... Klasszikus mondás, de találó: ha szeretnéd, hogy felnőttként kezeljenek, akkor viselkedj is úgy.
Biztosan nem mennék a helyedben vad idegenekhez.
Jöjjenek ők előbb ismerkedjetek meg személyesen legyen róluk legalább egy fénykép amin együtt vagytok valahol Magyarországon pl egy olyan oldalon amin bárki megnézheti facebook instagram stb, hogyha esetleg valamikor kimész és esetleg eltűnsz legalább elképzelés legyen kikhez mentél, szar lehet egy török kuplerájban ébredni szarrá drogozva miután azt hitted jó barátokkal találkoztál…
Nem egy ilyen lányt keresnek a hatóságok akik ilyen okosan nekivágtak.
13: Nagyon sokat beszéltünk discordon (csak hang alapon) meg játszottunk mindenféle játékokkal. Szállásról kaptam videót, de azt mondta apám,hogy ilyen videót bárhonnan le lehet tölteni a netről és simán hamisítható. Még pontos utca-házszámot is kaptam de nem érdekli apámat, mert simán lehet kamu az is szerinte.
Miért lenne kamu a kérdés? Sajnos elcseszett a gondolkodásmódom sokszor, meg nincs felelősségtudatom, de ettől még értelmes ember vagyok. És utazni nagyon fun dolog, a rózsaszín köd magával ránt.
18: Nem vagyok lány, egy 130 kilós 193 centis srác vagyok. Feleakkora a török srác, a lengyel srác pedig hasonló kaliber mint én.
a homoszexuális srác, hogy direkt ne másszon ránk
aztakva, de sötét vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!