Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám le akar beszélni, hogyan...

Apám le akar beszélni, hogyan győzzem meg hogy nem lesz semmi baj?

Figyelt kérdés

Rámjött az 5perc tegnap és megbeszéltem két ismerősömmel (egy lengyel, aki homoszexuális és egy török aki ott egyetemista), hogy találkozunk Lengyelországban május végén. 60 brit fontért vettem is egy oda-vissza repjegyet és még szállást sem kell fizetnem, mert a török ismerősöm studiószobájában fogok aludni kanapén, míg a homoszexuális srác, hogy direkt ne másszon ránk, kapszulahotelben tölti az éjszakát tőlünk messze. Anyámnak elmeséltem, nem tetszik neki az ötlet de 24 évesen felnőtt vagyok, azt csinálok amit akarok. Viszont anyám elújságolta ezt apámnak és Ő le akar beszélni teljesen az egészről. Azt mondja, hogy az élete árán is de megakadályozza, mert

1: Nincs bevételem és legalább egy 70-80 ezer forintba belekerül ez a 2 napos utazás. Pénzem van rá, de mivel már 1 éve nincs melóm ezért muszáj ülnöm az utolsó párszázezer forintomon, hogy TB-met tudjam fizetni és a kocsimat fenntudjam tartani.

2: Homofób (ez nyilvánvaló miért baj)

3: Arabfób (ez is nyivlánvalóan baj)

4: Fél hogy elrabolnak, mert csak online ismertem meg ezeket az embereket, sosem találkoztam velük

5: A szállás állapotában kételkedik. Lehet mocskos, büdös, fertő terület.

6: Szerinte minden ami a vasfüggönytől jobbra van az felesleges pénzkidobás. Szívesen menne velem Ausztriába helyette bármikor, mert oda tényleg megéri a pénz, de Kelet-Európa pont ugyanolyan mint bárhol máshol Magyarországon.

Viszont én már megvettem a jegyeket (Ryanair és Wizzair) és a haverok is úgy rendezik a dolgaikat hogy jövök, úgyhogy gáz lenne lemondani.

2023. ápr. 17. 13:55
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
37%
brit font, az :D
2023. ápr. 17. 16:51
 22/53 A kérdező kommentje:
20: Ezt már elmagyaráztam kommentben, hogy ezt Ő maga mondta mivel be akar rúgni azon az éjjelen és részegen rámászóssá válik. Engem amúgy hidegen hagy az orientáltsága mindenkinek, én tisztelek mindenkit és elvárom, hogy ők is tiszteljenek.
2023. ápr. 17. 16:54
 23/53 anonim ***** válasza:
93%

Itt senki nem akar rosszat kérdező,mert mindannyian tudjuk, mennyire gyakran szoktak történni rossz dolgok az internetes ismerkedésekből,sőt leginkább tragédiák.

Miért nem mondod azt nekik,hogy látogassanak meg ők,vagy esetleg a szüleidnek mutasd be,kamera hívásba mondjuk

2023. ápr. 17. 18:56
 24/53 anonim ***** válasza:
87%
Én is inkább Ausztriába mennék, menjetek oda. :)
2023. ápr. 17. 19:05
 25/53 A kérdező kommentje:

Nem jöhetnek ide, mert lejárt a vízuma a török srácnak és nem utazhat. Júniusban végez az egyetemi félévvel és megy vissza Törökországba. A lengyel srác meg csóróbb mint én, sőt Ő még egyetemista is mellé és arra is költ.

Sok a tragédia, de még mindig 1% se az esély, hogy bajom legyen. Ismerem eléggé a török srácot, egy kicsit csődtömeg, semmi rizikó nincs hogy megszálljak nála.

2023. ápr. 17. 19:05
 26/53 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyire nem érdekel ki mit ír csak szajkózod hogy te mennyire ismered őket akkor miért kérsz véleményt?

Ha nem sikerült 2 év alatt egy videó beszélgetést összehozni akkor meg is érdemled, hogy nincsenek barátaid itthon sem.

Menjél aztán lesz ami lesz.

2023. ápr. 17. 19:08
 27/53 A kérdező kommentje:
Vélemény? Praktika, trükk amivel pszichológiailag lehet rájuk hatni. Amúgy sem arról szólt a kérdés, hogy "menjek-e" vagy "mit gondoltok apámnak van-e igaza" vagy "inkább mit csináljak helyette" hanem hogy mivel lehet hatást gyakorolni apámon. De mindegy is.
2023. ápr. 17. 19:11
 28/53 anonim ***** válasza:
68%

Ha kimész akkor egy török meg lengyel párnak leszel a kis nagydarab mackónénibácsija.:)

Kis szendvicsembert csinálnak belőled, te leszel középen.

2023. ápr. 17. 19:12
 29/53 anonim ***** válasza:
100%
Én azt nem értem, minek akarsz kimenni. Ott leszel egy hétvégét Lengyelországban, valószínű végigkockultok két napot, aztán hazajössz, minusz 80ezer forint, de legalább megmondhatod apádnak, hogy hiába aggódott? Aztán ugyanott vagy, barátok meg munka nélkül a szüleid nyakán. Komolyan nem értem, miért nem kezdesz valami előremutatóbbat magaddal.
2023. ápr. 17. 19:12
 30/53 anonim ***** válasza:
88%

Nna,itt a napi kamu.

Èn is elmentem karàcsonykor, munkanélkülikènt,de el se mondtam otthon, meg azt legalább saját spórolt pènzből tettem ès idegen lakàsàn sem aludtam...

2023. ápr. 17. 20:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!