Van értelme a focis kártyák gyűjtésének?
A fiam az osztálytársaival elkezdett Fifa 365 (2023) focis kártyákat gyűjteni, és cserebelélni.
Ez eddig O.K., de már az Interneten is venne egy-egy darabot, 5000 Ft körül.
Attól tartok, hogy ha lecseng ez a láz, értéktelen lesz az egész, és megy végül a kukába.
Mi erről a véleményetek?
Biztos nem az a kategória, de bizonyos sport kártyák a mai napig elég komoly értéket képviselnek.Elég sok mindenre igaz ez.Képregények,bakelitek,játékok,filmek-játékok gyűjtői változatai ,lego stb.
Nyilván nem ez a legjobb befektetés ,de ha az ember örömét leli benne és valamelyest ért is hozzá (és tud is rá vigyázni) nem akkora pénztemető.
5000 forint ma már nem egy nagy összeg, ha nem veszel szinte semmit a boltban, akkor is többet fizetsz. nem jön ki belőle 2 pizza. de nem ez a kérdés
ha saját pénze, költse rá, ha szeretné
ha a te pénzed, akkor neked kell mérlegelned, kidobhatsz ennyi pénzt az ablakon vagy sem.
Öcsém is gyűjti. Én sem értem, miért jó, de boldoggá teszi és ez a lényeg. Én is vettem már neki egy-két csomagot, mindnek nagyon örült, szóval megérte.
Ha a fiad a saját zsebpénzéből venne, hol a probléma?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!