Van értelme a focis kártyák gyűjtésének?
Figyelt kérdés
A fiam az osztálytársaival elkezdett Fifa 365 (2023) focis kártyákat gyűjteni, és cserebelélni.
Ez eddig O.K., de már az Interneten is venne egy-egy darabot, 5000 Ft körül.
Attól tartok, hogy ha lecseng ez a láz, értéktelen lesz az egész, és megy végül a kukába.
Mi erről a véleményetek?
2023. ápr. 14. 11:50
11/25 anonim válasza:
Kb semmi értéke azoknak a kártyáknak.
12/25 anonim válasza:
Hogy úgy mondjam: annyi minta Kinder tojásból a játékoknak. van néhány elvetemült aki képes fizetni érte, de amúgy csak porfogó . A gyerek élvezi, mert "meglepi" , de kb hulladékgyártás az egész.
13/25 anonim válasza:
Ez olyan, mint hogy van olyan elvetemült, aki egy rohadt festményt vesz meg egymilliárd forintért.
14/25 anonim válasza:
Én zsebpénzből hagynám neki, aztán ha esetleg elszakad, vagy megunja utána tanul belőle. Ha pedig később nem bánja meg, hogy ennyit ráköltött még jobb.
15/25 anonim válasza:
#13 azért egy ember által kézzel készített, egyedi alkotást ne hasonlítsuk már össze a tömeggyártásban nyomtatott kártyákkal.
16/25 anonim válasza:
ja tizenhármaska, mert egy művészi alkotás, meg egy darab nyamvadt túlárazott műanyag, vagy egy aktuális sztárocskáról egy kép, akiről tíz év múlva a kutya se tudja ki volt, kategória ám..
17/25 anonim válasza:
Az én anyám is olyan volt, mint te, kérdező.
Csak ő a könyveket tartotta értéktelen hülyeségnek, ami csak pénzpazarlás. Le is cseszett, mikor könyvet vettem.
Hogy az más, mert művelődsz, s nem tudom mi, s neki biztos más volt a neveltetése, stb?
A kérdés szempontjából pont ugyanolyan a kettő. Lenézed azt ami a gyerekednek kell, csak azért mert neked nem kell.
18/25 anonim válasza:
Mi anno az autos matricákat gyüjtögettük és vettük tucatjával a rágót... ez sem más.
20/25 anonim válasza:
Miért lenne más? Ennyi erővel aki lego-kat gyűjt gyerek? Az még drágább.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!