Miért akarja ellehetetleniteni az anyuka válás után az apjától a gyerekeket, nyilván az élettárs beleszól. De anyának mondható-e egy ilyen aki már nagyobb jogokat ad az uj csávónak mint a normális volt apukának?
Vannak anyukák akik már a házasság alatt az apa ellen nevelik a gyereket.Sőt kategórikusan kijelentik ez az ő feledatuk apa szava kuss!!!! .Ez után a gyerek úgy nő hogy az apát levegőbe veszi eszköznek tartja a fentartásához.Most ell lehet kébzelni mi történik ha egy ilyen házasságból válás lessz.Hogyan alakul az apa élete a gyerekével.Igazi korbács válik belőle.Anya meg tömi pénzel hizeleg neki dicséri a jó szolgálatér.
Ez után meg ha apa új társra talál ő lessz a sz@r apa aki "Egy"K"miatt elfordul a gyerekétől" a párja meg a gonosz mostoha.De anyuka magában soha nem talál hibát ő tökéletes.
Nagyon igazad van 14.Mert a gyereket tulajdonnak fegyvernek tartja.A zsarolás eszközének.
Válás után ha szólva van hogy vegyen vissza magából és ugorjon már ki az ex férje életéből a gyerek egy fajta itélőszékké válik Még akkor is ha felnött és nem jár tartásdíj mindent önként a békesség és a jövője érdekében inkább oda ad.Utána még szeretné a gyerekekkel kicsontozni.
A végén ha nem bologat manipulája még az egész családot is hogy mindent tönkre tudjon tenni az apának.Akkor is ő a királylány akinek hajlongani kell. Csak azt nem értem hogy egy család az ilyen emberen miért nem lát át.Neki nem felelt meg az ex férje Ő mondta hogy nem lehet élni vele.Több mint tíz éve én a párja vagyok.Ez is cseszi az órrát.A párom nem bántalmazó alkoholista.Egy"HIBÁJA VAN NEM TUD MILLIÓKAT KERESNI.Ez álltal van lenézve.Hihetetlen milyen kabzsi gonosz emberek vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!