Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit érdemes tenni ha nem...

Mit érdemes tenni ha nem tudok elviselni anyámat?

Figyelt kérdés
Havi 1szer találkozom vele, de olyan szinten irritál, hogy csak veszekedés van mindig. Szerinte én velem súlyos gondok vannak, szerintem meg ő csesztet mindig. (Szerinte nekem magammal van bajom). stb stb
2023. ápr. 10. 17:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
88%
Leépíteni
2023. ápr. 10. 18:04
 2/17 anonim ***** válasza:
88%
Nem vagy köteles találkozni vele.
2023. ápr. 10. 18:05
 3/17 anonim ***** válasza:
35%
Konkrétumok nélkül nem lehet véleményt mondani. Ez így, ebben a formában csak egy újabb "szidjuk együtt anyámat, mert csak" típusú troll-kérdés...
2023. ápr. 10. 18:11
 4/17 anonim ***** válasza:
87%

Én amikor úgy éreztem, hogy nem tudom elviselni anyámat, akkor megszakítottam vele a kapcsolatot. Ennek tizenéve, azóta meghalt, de nem bántam meg, hogy kizártam az életemből.

Szóval ha valóban olyan elviselhetetlen, akkor nem kötelező tartani vele a kapcsolatot.

2023. ápr. 10. 18:20
 5/17 anonim ***** válasza:
77%
Ne szakítsd meg vele a kapcsolatot, de ha úgy érzed, túl sok a havi egy találkozás, akkor ritkítsd annyira, hogy neked is jó legyen.
2023. ápr. 10. 18:38
 6/17 anonim ***** válasza:
86%
Ritkítsd a találkozások gyakoriságát.
2023. ápr. 10. 18:42
 7/17 anonim ***** válasza:
88%

Én a néhány veszekedés alkalmával közöltem vele, hogy "Jó, akkor hazamegyek a legközelebbi vonattal" és így is tettem (egyébként még +2 napig maradtam volna)

Mindig engem okolt mindenért, még akkor is, ha ott sem voltam.

2023. ápr. 10. 19:15
 8/17 anonim ***** válasza:
83%

Akkor ne találkozzatok havi egyszer sem.

Én is megszakítottam végül a kapcsolatot, mert már attól az évi 3 találkozástól is gyomorgörcsöm volt, nem bántam meg.

2023. ápr. 10. 19:16
 9/17 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem egy igazi anyanak a gyereke a mindene..

Az az ember akinek havi 1 alkalom is sok belolem az 1 percet sem erdemel tobbet az eletembol

2023. ápr. 10. 21:30
 10/17 A kérdező kommentje:
9es: Szerintem nem ilyen egyszerű. Valószínű elgondolkodnál, hogy vajon miért sok belőled a havi 1 alkalom is. Plusz ha ilyen könnyen eldobnád a másikat, nem is akarnál küzdeni / megoldani a dolgot, akkor az elég drasztikus megoldás. Hány éves vagy?
2023. ápr. 10. 21:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!