Havi 1szer találkozom vele, de olyan szinten irritál, hogy csak veszekedés van mindig. Szerinte én velem súlyos gondok vannak, szerintem meg ő csesztet mindig. (Szerinte nekem magammal van bajom). stb stb
Konkrétumok nélkül nem lehet véleményt mondani. Ez így, ebben a formában csak egy újabb "szidjuk együtt anyámat, mert csak" típusú troll-kérdés...
2023. ápr. 10. 18:11
4/17 anonim válasza:
Én amikor úgy éreztem, hogy nem tudom elviselni anyámat, akkor megszakítottam vele a kapcsolatot. Ennek tizenéve, azóta meghalt, de nem bántam meg, hogy kizártam az életemből.
Szóval ha valóban olyan elviselhetetlen, akkor nem kötelező tartani vele a kapcsolatot.
2023. ápr. 10. 18:20
5/17 anonim válasza:
Ne szakítsd meg vele a kapcsolatot, de ha úgy érzed, túl sok a havi egy találkozás, akkor ritkítsd annyira, hogy neked is jó legyen.
2023. ápr. 10. 18:38
6/17 anonim válasza:
Ritkítsd a találkozások gyakoriságát.
2023. ápr. 10. 18:42
7/17 anonim válasza:
Én a néhány veszekedés alkalmával közöltem vele, hogy "Jó, akkor hazamegyek a legközelebbi vonattal" és így is tettem (egyébként még +2 napig maradtam volna)
Mindig engem okolt mindenért, még akkor is, ha ott sem voltam.
2023. ápr. 10. 19:15
8/17 anonim válasza:
Akkor ne találkozzatok havi egyszer sem.
Én is megszakítottam végül a kapcsolatot, mert már attól az évi 3 találkozástól is gyomorgörcsöm volt, nem bántam meg.
2023. ápr. 10. 19:16
9/17 anonim válasza:
Szerintem egy igazi anyanak a gyereke a mindene..
Az az ember akinek havi 1 alkalom is sok belolem az 1 percet sem erdemel tobbet az eletembol
2023. ápr. 10. 21:30
10/17 A kérdező kommentje:
9es: Szerintem nem ilyen egyszerű. Valószínű elgondolkodnál, hogy vajon miért sok belőled a havi 1 alkalom is. Plusz ha ilyen könnyen eldobnád a másikat, nem is akarnál küzdeni / megoldani a dolgot, akkor az elég drasztikus megoldás. Hány éves vagy?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!