Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tényleg igaz ez a mondás,...

Tényleg igaz ez a mondás, hogy "a gyerekeinkkel annyit szenvedtünk miközben felneveltük, és amikor kirepülnek le se tojnak minket"?

Figyelt kérdés
2023. márc. 31. 14:03
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem egy mondás. Csak egy személyes vélemény.
2023. márc. 31. 14:58
 12/31 anonim ***** válasza:
25%
10, badarság. Csodálatos gyerekkor ellenére is utalhatja vki a gyerekeket, és dönthet úgy, hogy nem akar. Van, akik a pókoktól undorodnak, van aki a kutyákat nem szereti, meg van aki a gyerekeket nem viseli el.
2023. márc. 31. 14:59
 13/31 anonim ***** válasza:
87%
Ezt harsogja az összes megkeseredett, életunt vén szatyor aki elüldözte vagy keresztbe tett a gyerekének
2023. márc. 31. 15:00
 14/31 anonim ***** válasza:
85%

10-es szerintem jól írja.

Nálunk pl. anyám nagyon éreztette, hogy nyűg vagyok/nyűgök vagyunk (húgommal). Annyi, hogy ő 15 évesen elment koleszba, én pedig nem, de hát ők ragaszkodtak hozzá, hogy abba az egyfajta (utált) középiskolába menjek, ami a városunkban van, akkor meg nyilván helybeli leszek.

Ugye ki mint vet, úgy arat, eltelt pár évtized, egy évben egyszer nyitom rá az ajtót (150 km, nem a világ amúgy, ha normális kapcsolat lett volna, és azt éreztem volna, szeretettel neveltek föl.)

2023. márc. 31. 15:02
 15/31 NTBS ***** válasza:
0%
Nem. A többségnek fontosak a szülők.
2023. márc. 31. 15:16
 16/31 anonim ***** válasza:
95%

A gyerek nem kérte az életét, szóval miről beszélünk?

Akinek meg kínszenvedés és szenvedés a gyerek felnevelése, na, ott a gyerek is érzi, hogy a f...sz kivan a létezésével is, ergo miért nézne vissza, miután végre elmehetett?

2023. márc. 31. 15:37
 17/31 anonim ***** válasza:
89%
kínszenvedés és szenvedés - áldozat, lemondás.
2023. márc. 31. 15:38
 18/31 A kérdező kommentje:
#16, igen, csak sajnos egyre több ilyen szülő van, aki így éli meg a gyereknevelést, utána meg csodálkoznak hogy a gyereket minden héten vihetik pszichológushoz. (tapasztalat)
2023. márc. 31. 15:49
 19/31 anonim ***** válasza:
88%

Nem értem ezt a mártírszöveget.

Puskát fogtak a fejedhez, hogy nemz gyereket, vagy mégis miért szántad rá magad, ha tudod jól, hogy ennyire alkalmatlan vagy rá?

Egy éppen csak felnőtt gyerek nem a semmiért menekül el otthonról, ahogy már megteheti....

2023. márc. 31. 15:54
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem mondás.

Hol olvastad? Az asszonysutyorgóban?

Ott van ilyen színvonal.

2023. márc. 31. 16:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!