Tesom lenez mert mi a többi 2tesoja nem egyetemre jarunk. Van valami jo mondas vagy valami kep? Amit elkuldhetnek neki celzassal hogy ez azert fájt.
Figyelt kérdés
Memekre gondolok vagy barmi szovegre2019. dec. 20. 14:48
2/20 anonim válasza:
anyósomék és a sógorom+sógornőm mindannyian egyetemet végzettek velem ellentétben, mégis akkora taplók hogy csak na. Amikor átmegyünk tovább nyomják a tabletet és max 10 másodpercet töltenek velünk egy huzamban, hülye nézeteik vannak és folyton cukkolva leszólnak engem mert ők magasabb szintet végeztek. A diploma még nem egyenlő az ésszel feltétlen. Ja és náluk a könyv (az a pár ami van) szó szerint csak dísz, szóval ennyit arról, hogy ők mennyivel jobbak...
3/20 anonim válasza:
Nem azért néz le, mert nem jársz egyetemre, hanem azért, mert borzasztó ostoba vagy, amint az a kérdésedből is látszik.
5/20 anonim válasza:
#2 Azért leszólod a diplomásokat, mert köcsög rokonaid vannak, meg mert sokat telefonoznak? :D
Látod, ezért nem lesz neked sosem diplomád.
Gondolom te is azok közé tartozol, akik naponta osztogatnak "ennyi milliomos van a földön végzettség nélkül" meg "a milliárdosok 40%-ának nincs végzettsége" stb posztokat. Gondolom ilyenekkel nyugtatgatod magad lol
6/20 anonim válasza:
nem az a baj hogy sógorom diplomás,de érdekes módon az egész család diplomával rendelkezik és ez nem oszt nem szoroz a viselkedésüket illetően. A papír csak munka terén fontos,de jobb személlyé nem tesz. Sok diplomás ismerősöm normálisan viselkedik,de több az olyan aki sok apró megjegyzéssel lenézően kezel, csak mert nekem nincs és fogalmam sincs hogy miért kell így viselkedni. Ez lett volna a mondanivalóm... (2-es voltam)
7/20 anonim válasza:
Minek ide mém? El kell küldeni a ...-ba, ha bunkó.
9/20 anonim válasza:
6. Le merném fogadni, hogy igazából egy tahó vagy, aztán mikor valaki láthatóan nem kedvel téged, eszedbe se jut magadban keresni a hibát, hanem ráfogod, hogy "hát az a baja velem mindenkinek, hogy nincs diplomám, mert itt aztán mindenki ilyen előítéletes, bunkó köcsög, csak én vagyok helikopter!!".
10/20 szamo77db válasza:
Nem csak a diplomás emberek számítanak. Némelyik olyan hülye, hogy nem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!