Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Tesom lenez mert mi a többi...

Tesom lenez mert mi a többi 2tesoja nem egyetemre jarunk. Van valami jo mondas vagy valami kep? Amit elkuldhetnek neki celzassal hogy ez azert fájt.

Figyelt kérdés
Memekre gondolok vagy barmi szovegre
2019. dec. 20. 14:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
19%
nem fogja meghatni
2019. dec. 20. 19:25
 12/20 anonim ***** válasza:
22%
9-es pont a tahó ellenkezője vagyok, introvertált visszahúzódó vagyok, aki próbál mindig kedves lenni. Volt aki diplomával, volt aki a nélkül is bunkó volt és nem kitalálom sokszor szó szerint nagyzolnak vele, hogy neki 2-3 diplomája van én meg ilyenkor ráhagyom, hadd legyen vele boldog. A kérdés miért van szüksége erre egy elvileg értelmiségi/diplomás embernek, hogy hangoztassa milyen nagyszerű és nincs olyan téma ahol ne kéne előhoznia, hogy igen ő ezért lett jobb mint te?
2019. dec. 20. 21:27
 13/20 anonim ***** válasza:
72%
2019. dec. 20. 22:02
 14/20 anonim ***** válasza:
34%
2019. dec. 20. 22:57
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

Nézd, az, hogy valaki diplomás, és nagyképű.. Nem jelent semmit.

Aki azt írta, hogy nem lesz a diplomától senki sem jobb ember, azt el kell keserítsem, mert már jobb, egy diplomával- egyfajta tudással. Illetve, a kenyeret, amit a boltban megvennél, nem fogják a "jobb ember vagyok diploma nélkül" dumával neked adni. Hanem, a diplomád által szerzett, jólkereső állásod után kapott fizetéseden tudsz kenyeret venni. Nem azért, mert ki milyen, bunkó, nagyképű, stb

2019. dec. 20. 23:35
 16/20 anonim ***** válasza:
60%

jah, tudás -.-" a diplomás sógorom azt hitte bárányhimlős a gyerekének szánt babaruha, csak mert second hand boltból vettem (megjegyzem kibontatlanul, mert egy bolt adományaként került oda). A párom tanult nagyanyja leszólt, hogy ha babám lesz, biztos az én rossz génjeimet fogja örökölni pl. alkoholizmus, mert volt alkoholista a családomban (megjegyzem apósoméban még több van szóóóóval...). Sógornőm (spoiler veszély: diplomás)mikor terhes volt, olvasta hogy a petrezselyem vetélést idézhet elő, ezért fejhangon visított, amikor volt egy kis levél petrezselyem a levesében (hiába próbáltam elmagyarázni neki, hogy ez réééééégi módszer volt és több csokornyit kellett ehhez enni belőle). Ez csak egy csipetnyi abból a sok hülyeségből, amit össze hadoválnak és egy kukkot ilyenkor nem szóltam.

A diploma munka terén naaagyon sokat számít,de tudást nem feltétlenül ad,az illem tudásáról nem is beszélve, csak tudni kell leülni és magolni a vizsgákra.

A lényeg: Aki nem diplomás az nem rosszabb ember és aki diplomás az sem rosszabb másoknál, de egyik oldal sem hatalmaz fel arra, hogy bunkó legyen az illető és többnek higgye magát másoknál.

2019. dec. 21. 00:33
 17/20 anonim ***** válasza:
58%
ja 12-es a kenyeredet NEM diplomás emberek készítik kora reggel. A diplomás ember munkája épp olyan fontos, mint egy nem diplomásé is, lásd: építőmunkás nélkül nincs házad hiába van építőmérnököd, varrónő nélkül nincs ruhád, tecsós raktáros nélkül nem kerül varázsütésre a kaja a polcokra, a szemét nem magától kerül ki a kukákból és még sorolhatnám.
2019. dec. 21. 00:37
 18/20 anonim ***** válasza:
12%

A diplomán vitatkozók: szerintetek mi határoz meg egy embert?

Kell-e és ha igen, hogyan másoknál "többnek", jobbnak lenni? Ez a végzettségen múlik? Nektek van? Hány évesek vagytok?

Tényleg érdekel.

Kb elsőévesként, 18 évesen hittem azt utoljára, hogy a diploma számít valamit az életben. Hamar leszáll az ember a földre:)

2019. dec. 21. 04:58
 19/20 anonim ***** válasza:
77%

Attól, hogy valaki többnek gondolja magát a diplomájával,

még pont ugyanolyan RABSZOLGA mint az akinek nincsen.

2019. dec. 21. 17:47
 20/20 anonim válasza:
28%
Mémeknél van az a Bill Gates vagy Steve Jobs idézet. Hogy volt egy nagyon jó tanuló hallgatótársa, de ő most neki az alkamozottja. Ő meg otthagyta az egyetemet és főnök. Egy időben mindig ezt osztogatták a nem egyetemisták. Ja meg azt mondják mindig, hogy a diploma nem jár együtt az intelligenciával. Intelligenciával születni kell. Diplomát lehet venni. Diplomás bunkó. De ezeket hogyhogy nem tudod? Ezek klisés mondatok.
2019. dec. 24. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!