Sorstárs apák, elvált szülők! Mit tennétek ebben az esetben?
Ha igaz akkor elég szomorú hogy valaki ilyet tesz és manipulál egy gyereket exed helyébe elásnám magam.
Pótold be vele ezeket az éveket programokkal beszélgesetek kerülj közelebb hozzá.
"Emiatt én feladtam, nem próbálkoztam tovább"
Egy szülőtől ez szánalmas. Kényelmes volt nem foglalkozni vele.
Kérdező, majd később írd meg, mik lettek a fejlemények!
Drukkolok, hogy minden jól alakuljon!
Neked kényelmesebb volt az életed, hogy feladtad a próbálkozást, most pedig el kell fogadnod, hogy neki kényelmesebb úgy megoldani az anyjával való problémát, hogy hozzád menekül. Tuti konfliktusuk van, ezért csinálja, és tipikusan kamasz módjára: menekül, mert az az egyszerűbb, mindegy, hogy hova (igen, elég gáz, hogy az fel se merül benne, hogy nálad se ő lenne a világ közepe, hanem van egy idegen, működő családba trappolna bele , ahol bizony legalább annyira szabályok lennének, és alkalmazkodás a többiekhez, mint most otthon)!
Ezt a gyereket ti cs.esztétek el, így nektek is kellene helyrehozni, és ahogy kivonultál az életéből, úgy most türelemmel kellene lenned irányába, és segíteni neki abban, amivel épp küzd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!