Milyen élete van annak akinek munkanélküli az egyik vagy mindkettő szülője?
Mármint gyerekkorban? Biztosan rosszabb anyagi helyzetben van, mint a többiek, bár ez sem tuti, mert anyuka akár lehet htb is, ha apu full jól keres.
Felnőtt korban nem tudom, miben érintene ha a szülőm nem lenne hajlandó dolgozni.
Mindig kaptam tanszertámogatást s a hasonlókat.
Ha vettünk egy okostelefont, vagy egy számítógépet, az nagy dolog volt.
Kevés játékom volt.
Semmi extra. Őszintén szólva fel sem tűnt.
Most én vagyok az, a gyerekeink kisiskolások, nekik plussz jó, hogy itthon vagyol
Anyukám rengeteget foglalkozott velem, mindig mentünk programokra, tanult velem, legalább havi egy hétvégén ott aludtak nálunk a barátaim, ilyenkor közös pizzasütés, sütisütés ilyenek. Sosem küldött el, mindig meghallgatott, ott volt az összes versenyemen, szereplésemen(apa is igyekezett de a munkája miatt nem tudott mindegyiken).
Több jótékonysági szervezetben is aktív tag volt, ahova gyakran mentem vele, megtanultam hogy értékeljem amink van.
Mire hazaértem mindig rend volt, meleg étel, így már csak rám koncentrált, ha igényeltem. Sosem volt feszült, egy kezemen meg tudom számolni, mikor emelte fel a hangját rám egész életemben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!