Anyák ti mit adtok át a gyerekeiteknek ?
Figyelt kérdés
A hétköznapi dolgokon kívül milyen női mintát lát otthon a lányotok?Milyen nőiességi leckét adtok át?
Egyáltalán lát tőletek ilyet ? Vagy szimplán már csak anyák vagytok?( És eltűnt belőletek a nőiesség )
Milyen férfi, női viselkedést lát a gyereketek ?
2023. márc. 8. 04:04
31/31 anonim válasza:
Abszolút semmi ilyet nem tanultam anyámtól. Böfög, fingik, csámcsog, ritkán takarít, tehát szeret a koszban ülni, magára nem ad, heti 1x fürdik, egészségtelenül eszik, élelmiszeripari hulladékokat vásárol, nem tud főzni, láncdohányos tehát előbb vesz cigarettát mint bármilyen normális ételt. Úgy beszél mint egy kocsis, tényleg nagyon undorítóan tud beszélni.
Én mindennek az ellentéte vagyok, szóval max tőlem tanulhatott volna, de én már nagyon rég elhagytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!