Anyák ti mit adtok át a gyerekeiteknek ?
A hétköznapi dolgokon kívül milyen női mintát lát otthon a lányotok?Milyen nőiességi leckét adtok át?
Egyáltalán lát tőletek ilyet ? Vagy szimplán már csak anyák vagytok?( És eltűnt belőletek a nőiesség )
Milyen férfi, női viselkedést lát a gyereketek ?
Átérzem a helyzetedet. Én csinos anyukából (szoknya, magassarkú, nőies öltözködés, néhány szolid ékszer, fodrász, körmömet csak szimplán rendbentartom, mű semmi nem volt rajtam, sminkeltem és tornáztam, futottam rendszeresen, testápolót, natúrkozmetikumokat használtam. A "csicsázást", közös sminkelést, a ruhapróbákat, táncolást beöltözve anya ruháiba, ékszereimet nagyon szerette a kislányom. Sajnos nagyon beteg lettem, már nem tudok így kinézni, mozogni, alaphigiéniára adok, de ennyi, bő, sportos, nem feltűnő ruhákban sántikálok, ha éppen tudok menni, betegesen lefogytam. A kislányomnak nagyon hiányzik a régi anyukája, néha van pár fájó, de igaz megjegyzése, mindig mondom hogy csak átmeneti..közben meg nem biztos, hogy fel tudom nevelni. Nagyon sokat csorbult a női önérzetem, bár most ez a legkevesebb. Én is nyomtam ilyen dumát kiskamaszkent anyukámnak, hogy bezzeg a többi anyuka milyen csinos, fiatal, divatos (ő 40 felett vállalt gyereket). Azóta milliószor bocsánatot kértem, szörnyen bánom. A karma, sors, bármi úgy tűnik, működik, kapom a büntetést.
Esetleg ha van rá belső késztetésed és erdekel, nézzetek sminkes videókat, készítsétek el, manikűrözzetek, öltözködjetek, biztos van pár alkalmi ruha a szekrényedben. Közös mozgás is jó lenne, legjobb ha ő választja ki, kocogás, korizás, úszás, ha nagyon csajosan, akkor mennék vele fitness terembe, van egy csomó szuper óra (valami lightosabb, gyerekbarát foglalkozásra, felénk több ilyen terem van:) persze csak ha 13-14 éves legalább). Utána kis szauna, kozmetikus. Arcpakolásokat is készíthettek otthon, és persze a shoppingolás. Ha van hozzá érzéked, tervezhettek is ruhákat. Ilyesmik ugrottak be, ha neked nem énidegen ez az egész. És ne vedd magadra az ilyen beszólásait, valaki már korábban jól leírta, ez csak kamaszos lázongás. Pár év, és ő fogja szégyellni magát.
"Innen a kérdés"
. Ja, Te egy kamaszgyerek véleményére alapozod a világnézetedet. Eddig hogyan élted túl, ha nem értettetek egyet?
Egy nő nem tud nem nő lenni, női génkészlet, társadalmi és családi terelgetés (nyomasztás) legalább 20 éven át, de persze egész életében.Hiszen még 80 évesen is megszólják, ha nem a női mintáknak megfelelően viselkedik.
Amikor bármi olyat tesz ami a társadalmi megítélés szerint nőietlen, akkor is nő marad.
Én nem értem a kérdés célját: ebből szeretnéd megtudni, hogy mit adj át nőiességedből a lányodnak?
Vagy szeretnéd megmutatni egy kamaszgyereknek az itteni válaszokat, hogy bizonyítsd, nincs igaza?
Azt akarja tudni a kérdező, hogy mások hogy csinálják.
Kérdező, sehogy. A lányod szemtelenkedik, provokál. Nem csinosabban azok az anyukák, te meg nem vagy slampos. Ezt így látatlanban megmondom. Shakirát is megcsalták, nem? Engedd el ezt, röhögd ki a lányodat, ha legközelebb ilyenekkel jön. Komolyan, ez a legjobb, amit ezzel a baromsággal tehetsz. Nehogy már magadra vedd
13, a ferjem keveri a fiamnak az arcpakolast a tesztoszteronos pattanásaira, és ketten szoktak elmenni ruhát venni. Akkor ők most nők?
Nem, a nőiesség nem ez. Sajnálom, hogy beteg lettél, de akkor sem.
Hát várj, ha kinyúlt pólóban meg mackóban, hónaljszaggal szaladgálsz minden felé, akkor jogosan mondta a lányod, azt amit.
De ha normálisan öltözködsz akkor csak lázad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!